Τι είπε ο Ντε Λαουρέντις για Μουρίνιο και το μέλλον του Όσιμεν στην Νάπολι

Τι είπε ο Ντε Λαουρέντις για Μουρίνιο και το μέλλον του Όσιμεν στην Νάπολι

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις άνοιξε... τα χαρτιά του σχετικά σχετικά με τις επόμενες κινήσεις του στην Νάπολι, ενώ αναφέρθηκε στις περιπτώσεις των Ζοσέ Μουρίνιο και Βίκτορ Όσιμεν

Η Νάπολι απογοητεύει την φετινή σεζόν με τις επιδόσεις της στην Ιταλία, με την ομάδα του Ιταλικού Νότου να έχει… παραδώσει ουσιαστικά τα σκήπτρα της πρωταθλήτριας. Οι Παρτενοπέι βρίσκονται στην 9η θέση της βαθμολογίας και έχουν μείνει 21 πόντους μακριά από την πρωτοπόρο Γιουβέντους, κυνηγώντας πλέον την είσοδο στην πρώτη τετράδα του Καμπιονάτο.

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις μίλησε στο«Sportmediaset» για τις επόμενες κινήσεις του ενώ φρόντισε να τελειώσει κάποιες φήμες σχετικά με τον νέο προπονητή της ομάδας. Αρχικά, ο ισχυρός άνδρας της Νάπολι άνοιξε την πόρτα της εξόδου στον Νιγηριανό επιθετικό, Βίκτορ Όσιμεν, ο οποίος θέλει να αποχωρήσει από τον σύλλογο. Ο 25χρονος άσος, πρόσφατα υπέγραψε νέο συμβόλαιο ωστόσο το καλοκαίρι θα ήθελε να πάρει μεταγραφή σε κάποιον αγγλικό σύλλογο.

Διαβάστε επίσης: Τέλος από την ΑΕΚ ο Μοχαμάντι – Που θα συνεχίσει την καριέρα του

«Ο Όσιμεν έχει πάρει την απόφασή του και εμείς το ξέρουμε από το περασμένο καλοκαίρι, για αυτό οι διαπραγματεύσεις που έγιναν για την επέκταση της συνεργασίας μας κράτησαν τόσο πολύ (σ.σ. υπέγραψε μέχρι το 2026, με το νέο συμβόλαιο να έχει ρήτρα αποδέσμευσης στα 120-130 εκατομμύρια ευρώ). Ξέραμε ήδη πως το καλοκαίρι του 2024 θα μετακόμιζε είτε στην Ρεάλ, είτε στην Παρί, είτε σε ομάδα της Premier League», ο είπε αρχικά 74χρονος επιχειρηματίας.

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Νάπολι, ο Ντε Λαουρέντις τόνισε: «Ο Μουρίνιο δεν έχει σχέση με την Νάπολι. Είναι ένας πολύ αστείος και παρορμητικός προπονητής αλλά νομίζω πως η μοίρα του είναι εκτός Ιταλίας. Σίγουρα δεν είναι στην Νάπολι».

Τέλος, για την περίπτωση του Πιοτρ Ζιελίνσκι, του οποίου λήγει το συμβόλαιο με την Νάπολι στο φινάλε της σεζόν και όλα δείχνουν πως θα πάει ως ελεύθερος στην Ίντερ, ο ιδιοκτήτης της Νάπολι είπε:

«Μερικές ιστορίες αγάπης τελειώνουν. Εάν θέλει να μείνει, είμαστε εδώ για να τον αγκαλιάσουμε, εάν όμως θέλει να φύγει επειδή ο μάνατζέρ του μυρίζεται το χρήμα, τότε πιθανότατα θα έχει πειστεί τόσο το παιδί όσο και η οικογένειά του. Θα πω μόνο ότι ο Ζιελίνσκι κερδίζει περισσότερα από όσα ακούω ότι θα παίρνει στην Ίντερ. Είπα στον Μπέπε Μαρότα ότι δεν συμπεριφέρεται σωστά. Του το είπα με χαμόγελο και μου απάντησε και εκείνος με χαμόγελο λέγοντας : «Δεν είναι αλήθεια, δεν είναι αλήθεια».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ