Λάτσιο – Νάπολι 0-0: Όλα μηδέν στο «Ολίμπικο»

Λάτσιο – Νάπολι 0-0: Όλα μηδέν στο «Ολίμπικο»

Ισόπαλες χωρίς γκολ έμειναν Λάτσιο και Νάπολι, σε ένα μέτριο από πλευράς θεάματος ντέρμπι στο Ολίμπικο. Στην 9η θέση με 32 βαθμούς οι Παρτενοπέι οι οποίοι είναι στο -21 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους, 6οι οι Λατσιάλι με 34 βαθμούς.

Χωρίς γκολ και σπουδαίο θέαμα έληξε το ντέρμπι στο Ολίμπικο μεταξύ της Λάτσιο και της Νάπολι, για την 22η αγωνιστική στη Serie A. Οι πρωταθλητές είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν διαδρόμους στην άμυνα των γηπεδούχων, οι οποίοι προσπάθησαν ν’ απειλήσουν με αντεπιθέσεις.

Διαβάστε επίσης: Ηρακλής – Ολυμπιακός 45-91: Εμφατικό πέρασμα από την Θεσσαλονίκη για τις ερυθρόλευκες

Μετά από ένα κακό πρώτο δεκάλεπτο, η Λάτσιο έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ στο 12ο λεπτό, όταν ο Λουίς Αλμπέρτο έβγαλε την κάθετη στον Ίσακσεν, αλλά το σουτ του Δανού πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γκολίνι, ενώ την ίδια κατάληξη είχε το σουτ που δοκίμασε και πάλι ο Ίσακσεν στο 43ο λεπτό.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, ο Καστεγιάνος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με εντυπωσιακό ψαλιδάκι, όμως το γκολ ακυρώθηκε σωστά, καθώς ο φορ των γηπεδούχων ήταν εκτεθειμένος, ενώ στο 67ο λεπτό η Νάπολι απείλησε για πρώτη φορά στην αναμέτρηση με μακρινό σουτ του Γκαετάνο. Στο 83’ η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζιελίνσκι δεν στάθηκε ικανή για να νικήσει τον Προβεντέλ και στο 88’ η κεφαλιά του Βεσίνο δεν βρήκε στόχο.

ΛΑΤΣΙΟ: Προβεντέλ, Μάρουσιτς, Γκίλα, Ρομανιόλι, Λατσάρι, Λουίς Αλμπέρτο, Γκεντουζί(77’ Βεσίνο), Κατάλντι(84’ Πέδρο), Φελίπε Άντερσον, Ίσακσεν(84’ Ροβέλα), Καστεγιάνος

ΝΑΠΟΛΙ: Γκολίνι, Έστεγκαρντ, Ραχμάνι, Χουάν Ζεσούς, Μάριο Ρούι(79’ Ματσόκι), Ντι Λορέντσο, Λομπότκα, Ντέμε(60’ Γκαετάνο), Ζιελίνσκι(84’ Λίντστρεμ), Πολιτάνο(84’ Ντεντόνκερ), Ρασπαντόρι(79’ Ενγκόνγκ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ