Η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη – Η «μεταμόρφωση» της Ίντερ που προκαλεί… τρόμο (vids)

Η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη – Η «μεταμόρφωση» της Ίντερ που προκαλεί… τρόμο (vids)

Η Ίντερ αποτελεί την πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη, προελαύνει στην Ιταλία και τα νούμερα της προκαλούν... ίλιγγο. Η απίστευτη αλλαγή των «νερατζούρι».

Η Ίντερ μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου την περσινή σεζόν και τη συμμετοχή της στον τελικό του Champions League, όπου ηττήθηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι, βελτιώθηκε ακόμη περισσότερο, ο Σιμόνε Ιντζάγκι δεν άλλαξε πολλά και κατάφερε να φτιάξει μια ομάδα που φέτος κάνει… παπάδες.

Οι «νερατζούρι» παίζουν καταπληκτικό ποδόσφαιρο φέτος, στην Ιταλία προελαύνουν και είναι στην κορυφή, ενώ στατιστικά αποτελούν την κορυφαία ομάδα στην Ευρώπη. Η Ίντερ τη φετινή χρονιά «τρομάζει», παίζει επιθετικά και δεν έχει… αντίπαλο στη Serie A. Είναι στην πρώτη θέση με 63 βαθμούς, είναι στο +10 από τη δεύτερη Γιουβέντους, ενώ το βράδυ της Παρασκευής έκανε πλάκα στη Σαλερνιτάνα, την οποία διέλυσε με συνοπτικές διαδικασίες με 4-0 στο «Τζουσέπε Μεάτσα».

Διαβάστε επίσης: Ώρα τίτλου στο Ηράκλειο για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Η ομάδα του Ιντζάγκι έκανε το καθήκον της και «κατατρόπωσε» την αντίπαλο της, είχε 30+ τελικές σε ακόμη ένα ματς, είδε τους επιθετικούς της όλους να σκοράρουν (Λαουτάρο, Τουράμ, Αρναούτοβιτς), ενώ λίγες μέρες πριν το πρώτο ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τους «16» του Champions League έχει την ευκαιρία να ηρεμήσει, να συγκεντρωθεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αφού είναι στο +10 στο πρωτάθλημα και με 14 αγωνιστικές να απομένουν κρατάει την τύχη στα χέρια της.

Τα κορυφαία νούμερα στην Ευρώπη

Η Ίντερ εκτός από του ότι κάνει πάρτι στην Ιταλία τη φετινή σεζόν και σε 24 ματς έχει μόλις 3 ισοπαλίες και 1 ήττα, έχει και απίστευτο συντελεστή τερμάτων υπέρ κατά. Η Ίντερ έχει 59 γκολ υπέρ και μόλις 12 κατά, έχει με διαφορά την καλύτερη επίθεση και την κορυφαία άμυνα στη Serie A (έχει +47), όμως δεν είναι μόνο αυτό, αφού κυριαρχεί και σε όλη την Ευρώπη.

Η σπουδαία ομάδα του Ιντζάγκι έχει την καλύτερη διαφορά τερμάτων από όλες τις ομάδες στα κορυφαία πρωταθλήματα της Γηραιάς Ηπείρου και θυμίζει κάτι από τα παλιά, αφού ξεπερνάει και τη Λεβερκούζεν που είναι αήττητη στην Bundesliga και πυροβολεί κατά ριπάς, αλλά και τις Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ, Μπάγερν, Παρί Σεν Ζερμέν και Λίβερπουλ.

Όλες οι παραπάνω έχουν μικρότερη διαφορά τερμάτων από την Ίντερ, δείγμα του τι έχει καταφέρει ο Ιντζάγκι, ενώ οι νερατζούρι είναι η μοναδική ομάδα που έχει μόλις μια ήττα στο πρωτάθλημα της. Αξίζει να σημειωθεί πως η Ίντερ με την εικόνα της έχει καταφέρει να θεωρηθεί μετά τη Μάντσεστερ Σίτι, τη Ρεάλ και την Μπάγερν ένα από τα φαβορί ακόμη και για το Champions League. Εκεί όπου πέρσι έφτασε μέχρι τον τελικό και το έχασε από τους «πολίτες», με ένα διαφορετικό στιλ ποδοσφαίρου σε σχέση με φέτος.

Η «μεταμόρφωση» της οφείλεται στον Ιντζάγκι που αποδεικνύει κάθε χρόνο πόσο καλός προπονητής είναι και μόνο τυχαίο δεν είναι που η Ίντερ πρωταγωνιστεί παντού με τον Ιταλό στον πάγκο της.

Πηγή: in.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ