Βερόνα – Γιουβέντους 2-2: «Ταφόπλακα» στα όνειρα τίτλου

Βερόνα – Γιουβέντους 2-2: «Ταφόπλακα» στα όνειρα τίτλου

Ο Ραμπιό έσωσε την παρτίδα για την Γιουβέντους ισοφαρίζοντας σε 2-2, ωστόσο οι μπιανκονέρι δεν έφτασαν στην ανατροπή και έχασαν έδαφος στην μάχη του τίτλου. Στο -9 από την πρωτοπόρο Ίντερ η Γιούβε που βλέπει το Σκουντέτο να απομακρύνεται

Δύο φορές προηγήθηκε στο «Μαρκ΄Αντόνιο Μπεντεγκόντι» η Βερόνα, ωστόσο η Γιουβέντους «απάντησε» ισάριθμες, με το τελικό 2-2 να «σφραγίζει» τις προσπάθειες των 22 παικτών στην αναμέτρηση της 25ης αγωνιστικής της Serie A.

Διαβάστε επίσης: Σπουδαία νίκη για τη Νότιγχαμ (2-0), πεντάρα η Άρσεναλ (0-5), μεγάλο «διπλό» η Γουλβς (1-2)

Το μόνο αποτέλεσμα που δεν ήθελαν οι δύο μονομάχοι σήμερα ήταν η ισοπαλία. Η μεν Βερόνα «καιγόταν» για τη νίκη προκειμένου να βγει εκτός επικίνδυνης ζώνης, η δε Γιουβέντους για να διατηρήσει τις λιγοστές ελπίδες που είχε για την κατάκτηση του τίτλου. Τίποτα από τα παραπάνω δε συνέβη, με τους γηπεδούχους να παραμένουν στη διακεκαυμένη ζώνη, ενώ οι «μπιανκονέρι» απώλεσαν επί της ουσίας και τις τελευταίες πιθανότητες που είχαν για να πλησιάσουν την πρωτοπόρο Ίντερ, η οποία ξέφυγε με +9 και με ματς λιγότερο μόνο εάν «αυτοκτονήσει» θα χάσει το εφετινό «σκουντέτο».

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ δύο φορές (11′, 52′), ωστόσο οι μπιανκονέρι απάντησαν με τους Βλάχοβιτς και Ραμπιό (28′ και 55′) χαρίζοντας τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του Μαξ Αλέγκρι.

ΒΕΡΟΝΑ: Μοντιπό, Καμπάλ, Νταβίντοβιτς, Μανιάνι, Τσατσούα (85’ Κόπολα), Ντούντα, Ντάνι Σίλβα (86’ Ανρί), Σουσλόβ, Φολορούνσο (74’ Μπελαχιάν), Λάζοβιτς (74’ Βινάγκρε), Νόσλιν (65’ Σβιντέρακι)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Γκάτι (57’ Σάντρο), Καμπιάζο (82’ Γουεά), Ρουγκάνι, Ντανίλο, ΜακΚένι, Κόστιτς (57’ Κιέζα), Λοκατέλι, Ραμπιό, Γιλντίζ (57’ Αλκαράς), Βλάχοβιτς (81’ Μίλικ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ