Nτελοφέου: «Ίσως να μην παίξω ξανά ποδόσφαιρο, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι περνάω»

Nτελοφέου: «Ίσως να μην παίξω ξανά ποδόσφαιρο, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι περνάω»

Συγκλόνισε το ποδοσφαιρικό κοινό ο Ζεράρ Ντελοφέου, ο οποίος σε συνέντευξή του αποκάλυψε ότι είναι πιθανό να μην αγωνιστεί ξανά αφού δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει τον τραυματισμό που είχε υποστεί πριν ένα χρόνο

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Ζεράρ Ντελοφέου τον Ιανουάριο του 2023, με τον 29χρονο άσο της Ουντινέζε να τραυματίζεται σοβαρά στο γόνατο και να χρειάζεται να υποβληθεί σε εγχείρηση προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά.

Ωστόσο, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δεν έχει καταφέρει να επανέλθει στην αγωνιστική δράση ενώ τα δεδομένα δεν είναι ενθαρρυντικά για την καριέρα του. Όπως αποκάλυψε, ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, σε συνέντευξη που παραχώρησε ανέφερε ότι δεν μπορεί να κάνει αυτό που αγαπάει και ίσως αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Διαβάστε επίσης: Προς Sold Out το ΣΕΦ για την αναμέτρηση της Ελλάδας με την Τσεχία

«Για πολλούς μήνες ξέρω πως ίσως να μην παίξω ξανά. Δεν μπορώ να κάνω αυτό που αγαπώ εδώ και πολύ καιρό, έχω να παίξω εδώ και έναν χρόνο. Δεν μπορώ να πω πολλά περνάω μία δοκιμασία. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι περνάω αυτή τη στιγμή» ανέφερε στο Calciomercato και συνέχισε:

«Προσπαθώ με κάθε τρόπο να επανέλθω αλλά έχω αποδεχτεί την ιδέα πως ίσως να μη γίνει αυτό. Είχα έναν τραυματισμό το 2020, το γόνατό μου ήταν πολύ τραυματισμένο αλλά κατάφερα να συνέλθω.

Τότε υπέστη νέο τραυματισμό, για τρίτη φορά και υπήρχαν επιπλοκές. Δεν μπορώ να πω επειδή έχω συμφωνία με το σύλλογό μου, όμως θα πω απλά ότι είναι μία πραγματική δοκιμασία, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι μου συμβαίνει. Προσπαθώ με κάθε τρόπο να επανέλθω αλλά προετοιμάζομαι επίσης για μία καριέρα μετά από το ποδόσφαιρο».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ