Κάλιαρι – Νάπολι 1-1: Ο προπονητής άλλαξε (ξανά), η ομάδα δεν αλλάζει

Κάλιαρι – Νάπολι 1-1: Ο προπονητής άλλαξε (ξανά), η ομάδα δεν αλλάζει

Η Κάλιαρι «ξέρανε» στο 90+6' τη Νάπολι (1-1) στο ντεμπούτο του Καλτσόνα στο πρωτάθλημα και την άφησε μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι η Νάπολι! Μετά το ντεμπούτο του κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Καλτσόνα έκανε… ποδαρικό και στη Serie A όπου είδε την ομάδα του να ισοφαρίζεται στο 90+6′ από την προτελευταία Κάλιαρι και να μένει ακόμη πιο μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Μόλις μία νίκη στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος μετρούν οι «παρτενοπέι».

Στο 32′ ο Ραχμάνι πέτυχε αυτογκόλ το οποίο ακυρώθηκε καθώς στη φάση μπήκε ο Λαπαντούλα από θέση οφσάιντ και στο 43′ ο Λουβούμπο αστόχησε με κεφαλιά σε κενό τέρμα. Η Νάπολι προηγήθηκε στο 65’με κεφαλιά του Οσιμέν από σέντρα του Ραζπαντόρι, αλλά η τελευταία λέξη ανήκε στην Κάλιαρι. Στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων η άμυνα της Νάπολι κοιμήθηκε, ο Λουβούμπο έγινε αποδέκτης της μπάλας, κατέβασε και εκτέλεσε για το 1-1.

Διαβάστε επίσης: Η δικαίωση του Αλαφούζου, η απόλυση του Βόκολου και η αλλοίωση του πρωταθλήματος

Κάλιαρι: Σκούφετ, Οτζέλο (76’ Οριζτιάνο), Ντοσένα, Μίνα, Ντεϊόλα, Γιάνκτο (61’ Τζάπα), Γκαετάνο (61’ Βιόλα), Μακουμπού, Νάντες, Λαπαντούλα (61’ Παβολέτι), 76’ Πετάνια, Λουβούμπο

Νάπολι: Μερέτ, Ματσόκι (85’ Έστιγκορντ), Ολιβέρα, Ζεσούς, Ραχμάνι, Λομπότκα, Ανγκισά, Ζιελίνσκι (79’ Λίντστρεμ), Ραζπαντόρι (79’ Καγιούστε), Κβαρατσχέλια (73’ Πολιτάνο), Οσιμέν

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ