Μίλαν – Αταλάντα 1-1: Η «μάχη» της τετράδας δεν έβγαλε νικητή

Μίλαν – Αταλάντα 1-1: Η «μάχη» της τετράδας δεν έβγαλε νικητή

Η Μίλαν είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις ευκαιρίες, ωστόσο «πλήρωσε» την αναποτελεσματικότητα της μένοντας στο 1-1 εντός έδρας κόντρα στην Αταλάντα.

Μίλαν και Αταλάντα μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις μένοντας στο 1-1 με την «μάχη» έτσι της τετράδας της Serie A να μην βγάζει νικητή.

Οι ροσονέρι ήταν το «αφεντικό» της αναμέτρησης όντας αυτοί που είχαν τις φάσεις και την πρωτοβουλία των κινήσεων, με την κυριαρχία τους να μετουσιώνεται σε γκολ με τον Λεάο μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης: Η δικαίωση του Αλαφούζου, η απόλυση του Βόκολου και η αλλοίωση του πρωταθλήματος

Ωστόσο κόντρα στην ροή του αγώνα η Αταλάντα κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κομπάινερς στο 42ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μίλαν ανέβασε και άλλο την πίεση της δημιουργώντας αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία των φιλοξενούμενων, όμως «πλήρωσε» την αναποτελεσματικότητα της πετώντας έτσι δύο πολύτιμους βαθμούς στην «μάχη» που δίνει για την τετράδα.

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Φλορέντσι (57’ Καλάμπρια), Τιό, Γκάμπια, Ερναντές, Μπενασέρ (79’ Μούσα), Αντλί, Πούλισικ (89′ Οκαφόρ), Λόφτους Τσικ, Λεάο, Ζιρού,

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Καρνεζέκι, Ντζιμσίτι, Κολάσινατς, Σκαλβίνι (89′ Τολόι), Χολμ (46’ Τζαπακόστα), Ρουτζέρι (79’ Χέιν), Ντε Ρόουν, Έντερσον, Κοουπμάινερς, Ντε Κετελάρ (46’ Λούκμαν), Μίραντσουκ (61’ Σκαμάκα).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ