«Περίπατος» για την Ρόμα και στο -1 από την τετράδα (1-4)

«Περίπατος» για την Ρόμα και στο -1 από την τετράδα (1-4)

Η Ρόμα είχε ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στην Μόντσα και έφτασε σε μια ευρεία νίκη (1-4), πλησιάζοντας σε απόσταση αναπνοής την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας

Η ομάδα που «καιγόταν» για τη νίκη στο «Μπριαντέο» ήταν τελικά αυτή που την πήρε και, μάλιστα, πολύ εύκολα. Με δύο γκολ σε διάστημα πέντε λεπτών στο πρώτο μέρος (Πελεγκρίνι και Λουκάκου) η Ρόμα επικράτησε άνετα με 4-1 της «αδιάφορης» βαθμολογικά, Μόντσα, για την 27η αγωνιστική της Serie A, πλησίασε στο -1 από την 4η θέση (Μπολόνια) κι ελπίζει βάσιμα ότι η νέα σεζόν θα την βρει στους ομίλους του Champions League.

Το τρίτο γκολ των «Ρωμαίων» πέτυχε στο 63΄ ο Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος σκόραρε σε δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική μετά το χατ τρικ που είχε σημειώσει με την Τορίνο το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, ενώ λίγο πριν το φινάλε ο Παρέδες με πέναλτι έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των φιλοξενούμενων.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» στην ΑΕΚ: «Απλήρωτοι παίκτες και προσωπικό για μήνες»

Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι μείωσαν σε 4-1 με τον Καρμπόνι στο 87′, προέρχονταν από αήττητο σερί πέντε αγώνων και δύο συνεχόμενες νίκες, παρ΄ όλα αυτά οι τζαλορόσι ήταν αποφασισμένοι για το «τρίποντο» και το απέδειξαν από το ξεκίνημα της αναμέτρησης παίζοντας αποκλειστικά και μόνο για τους τρεις βαθμούς.

Οι Ρωμαίοι το κατάφεραν σχετικά εύκολα, έφτασαν στις 5 νίκες στα έξι τελευταία ματς από τότε που ανέλαβε ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι και, πλέον, στρέφουν το ενδιαφέρον της στην πρώτη μάχη των «16» του Europa League με την Μπράιτον, το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης (7/03) στο «Ολίμπικο».

Μόντσα: Ντι Γκρεγκόριο, Μπιριντέλι, Μάρι, Καλντιρόλα (85’ Ντονάτι), Καρμπόνι, Γκαλιαρντίνι (22’ Καρμπόνι), Μπόντο, Κολπάνι (46’ Κυριακόπουλος), Πεσίνα, Μότα (66’ Μαντσίνι), Τζούριτς (85’ Άκπα Άκπρο)

Ρόμα: Σβιλάρ, Κρίστενσεν (27’ Τσελίκ), Μαντσίνι (77’ Χουισέν), Εντικά, Ανχελίνο (59’ Σμόλινγκ), Κριστάντε, Παρέδες, Πελεγκρίνι (59’ Μποβέ), Ντιμπάλα (77’ Μπαλντάντζι), Ελ Σαράουι, Λουκάκου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ