Οι οπαδοί της Ράγιο σχημάτισαν μια ανθρώπινη αλυσίδα γύρω από το γήπεδο διαμαρτυρόμενοι για την αλλαγή έδρας (vid)

Οι οπαδοί της Ράγιο σχημάτισαν μια ανθρώπινη αλυσίδα γύρω από το γήπεδο διαμαρτυρόμενοι για την αλλαγή έδρας (vid)

Οι φίλοι της Ράγιο Βαγιεκάνο διαφωνούν με την πρόταση του διοικητικού συμβουλίου για την αλλαγή έδρας της ομάδας και έδειξαν την αντίδρασή τους σχηματίζοντας μια ανθρώπινη αλυσίδα γύρω από το «Κάμπο ντε Φούτμπολ ντε Βαγιέκας»

Οι οπαδοί της Ράγιο Βαγιεκάνο έδειξαν για ακόμα  μία φορά την αντίδρασή τους, πριν από το παιχνίδι με την Κάντιθ, στην πρόταση του προέδρου της να αλλάξει η έδρα της ομάδας.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Βαγιέκας, Ραούλ Μαρτίν Πρέσα, τόνισε ότι ο Μαδριλένικος σύλλογος πρέπει να αλλάξει σύντομα έδρα και να αποκτήσει ένα σύγχρονο γήπεδο το οποίο θα οδηγήσει στην ανάπτυξη της Ράγιο.

Διαβάστε επίσης: Ο «Βασιλιάς» των αλμάτων: Χρυσό μετάλλιο και στη Γλασκώβη ο Τεντόγλου

Περισσότεροι από χίλιοι φίλοι της Ράγιο σχημάτισαν μια ανθρώπινη αλυσίδα στους δρόμους που περιβάλλουν το «Κάμπο ντε Φούτμπολ ντε Βαγιέκας», χαρίζοντας ένα σπάνιο στιγμιότυπο. Οι «ραγίστας» διαφωνούν σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας φώναζαν «δεν θα μας κουνήσουν», ενώ το σύνθημα εναντίον του προέδρου είναι :«Θήραμα, φύγε τώρα».

Η διαμαρτυρία έχει γίνει ακόμα πιο viral μετά τα όσα συνέβησαν αυτή την εβδομάδα στην Ολομέλεια του Δημοτικού Συμβουλίου της Μαδρίτης το οποίο θα αποφασίσει για το γήπεδο του Βαγιέκας. Το κόμμα Más Madrid πρότεινε μια πρωτοβουλία ώστε το στάδιο να παραμείνει στην Ράγιο, είτε με μεταρρύθμιση του σημερινού είτε δημιουργώντας ένα νέο κοντά. Για να προχωρήσει η ιδέα χρειαζόταν απόλυτη πλειοψηφία, κάτι που δεν πέτυχε.

Έτσι, σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι η Ράγιο θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο «σπίτι» της. Εντωμεταξύ, οι φίλαθλοί της είναι ξεκάθαροι. Αυτό είναι το γήπεδο της γειτονιά τους, και δεν θα τους κουνήσει κανείς από αυτό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ