Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Ζιελίνσκι στην Νάπολι

Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Ζιελίνσκι στην Νάπολι

Η Νάπολι έκλεισε τον αντικαταστάτη για τη θέση του Πιότρ Ζιελίνσκι που έχει συμφωνήσει με την Ίντερ.

Στην Ιντερ θα συνεχίσει την καριέρα του από το καλοκαίρι ο Πιότρ Ζιελίνσκι και η Νάπολι βρήκε τον αντικαταστάτη του στην Μπολόνια.

Η πρωταθλήτρια Ιταλίας «έκοψε» τον Πολωνό διεθνή μεσοεπιθετικό από την ευρωπαϊκή λίστα της για τους «16» του Champions League, διότι επέλεξε να υπογράψει προσύμφωνο με την ομάδα του Μιλάνου και σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα «La Gazzetta dello Sport» οι «παρτενοπέι» συμφώνησαν με την Μπολόνια στα 25 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Λιούις Φέργκιουσον.

Διαβάστε επίσης: Τα δεδομένα για τον Μάικ Τζέιμς – Το συμβόλαιο που ψάχνει, η διάρκεια και τα δύο ζητούμενα

Ο 24χρονος Σκωτσέζος διεθνής μέσος πραγματοποιεί φέτος εντυπωσιακές εμφανίσεις και έδωσε τα χέρια με τη Νάπολι για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

«Ο Κβαρατσχέλια θα μείνει και την επόμενη σεζόν στην Νάπολι»

Για το μέλλον του γιού του Κβίτσα στην Νάπολι, μίλησε ο Μπαντρί Κβαρατσχέλια. Ο Γεωργιανός σταρ συνεχίζει να εντυπωσιάζει και ο πατέρας του, Μπαντρί Κβαρατσχέλια, αποκάλυψε μιλώντας στο «Radio Serie A» πως ο σταρ της Νάπολι είχε όνειρο να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να φύγει από τους «παρτενοπέι» το καλοκαίρι.

«Ο Κβίτσα ονειρευόταν και συνεχίζει να ονειρεύεται να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ. Στο σπίτι είχε μικρός τη φανέλα του Γκούτι και πάντα υποστήριζε την ομάδα της Μαδρίτης, όπως και οι περισσότεροι στην οικογένεια, εκτός από εμένα που είμαι φίλαθλος της Μπαρτσελόνα», αποκάλυψε ο 58χρονος πατέρας του, που κι αυτός ήταν ποδοσφαιριστής, έκανε καριέρα ως επιθετικός και είχε 296 συμμετοχές σε διάφορες ομάδες στην πρώην Σοβιετική Ενωση, πετυχαίνοντας 145 γκολ.

«Είμαστε ευγνώμονες για τα όσα έχει δώσει η Νάπολι στο γιο μου κι αυτός δεν πρόκειται να φύγει το καλοκαίρι. Αυτός αποφασίζει βέβαια, αλλά ξέρω πως θέλει να μείνει την επόμενη σεζόν και το καλοκαίρι του 2025 θα εξετάσει ξανά τις προτάσεις που θα έχει τότε στα χέρια του», πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ