Θέλει να «δέσει» τον Ντε Ρόσι η Ρόμα

Θέλει να «δέσει» τον Ντε Ρόσι η Ρόμα

Oι εμφανίσεις της Ρόμα υπό τις οδηγίες του Ντανιέλε Ντε Ρόσι έχουν βάλει σε σκέψεις τους Ιταλούς.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο απολύθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από τον πάγκο της Ρόμα με τον διάσημο Πορτογάλο τεχνικό να πληρώνει το κακό ξεκίνημα των «τζιαλορόσι» τη φετινή σεζόν στη Serie A. Οι διοικούντες της ομάδας της Ρώμης ανέθεσαν την ομάδα στον Ντανιέλε ντε Ρόσι και δικαιώθηκαν απόλυτα. Ετσι σύμφωνα με το «Sky Sports» της Ιταλίας τού προσφέρουν νέο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026.

Ο 40χρονος κόουτς ήταν από τα παιδικά του χρόνια στην ομάδα της Ρώμης, στην οποία αγωνίστηκε για 18 χρόνια (!) (2001-2019), έχοντας στο ενεργητικό του 459 συμμετοχές και 43 γκολ, φορώντας για χρόνια το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ο Ντε Ρόσι αρχικά υπέγραψε συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν, αλλά κατάφερε να μεταμορφώσει τους «τζιαλορόσι» σε ελάχιστο χρόνο και από τη δέκατη θέση, που ήταν την ημέρα που απολύθηκε ο Μουρίνιο, την ανέβασε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας στη Serie A, έχοντας μόλις μια ήττα από την πρωτοπόρο Ιντερ, ενώ διέλυσε με 4-0 την Μπράιτον και εξασφάλισε μια θέση στα προημιτελικά του Europa League.

Ο Ντε Ρόσι κρέμασε τα παπούτσια του το καλοκαίρι του 2020 αγωνιζόμενος στην Μπόκα Τζούνιορς και έκτοτε είχε εργαστεί ως βοηθός του Ρομπέρτο Μαντσίνι στην εθνική Ιταλίας, καθώς επίσης και ως πρώτος προπονητής στην ιταλική Σπαλ για τέσσερις μηνές από τον Οκτώβριο του 2022 έως τον Φεβρουάριο του 2023.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ