Ρόμα – Σασουόλο 1-0: Η γκολάρα του Πελεγκρίνι «βύθισε» κι άλλο τους νεροβέρντι (vid)

Ρόμα – Σασουόλο 1-0: Η γκολάρα του Πελεγκρίνι «βύθισε» κι άλλο τους νεροβέρντι (vid)

Με ένα τρομερό γκολ από τον αρχηγό, Λορέντζο Πελεγκρίνι, η Ρόμα επικράτησε 1-0 της Σασουόλο στο «Ολίμπικο» και μείωσε στους 3 πόντους την διαφορά από την τέταρτη Βαλένθια

Η Ρόμα επικράτησε με 1-0 της Σασουόλο στο «Ολίμπικο» και μείωσε σε απόσταση… βολής την διαφορά της από την 4η Μπολόνια. Ένα καταπληκτικό γκολ από τον αρχηγό των Ρωμαίων, Λορέντζο Πελεγκρίνι, ήταν αυτό που όρισε το ματς, με τους νεροβέρντι να συνεχίζουν την πτωτική τους πορεία και να παραμένουν στην επικίνδυνη ζώνη.

Διαβάστε επίσης: Το blooper της σεζόν στο Τσέλσι – Λέστερ – Απίθανο αυτογκόλ του Ντισασί! (vid)

Οι τζαλορόσι πήραν την νίκη με το τρομερό σουτ του Πελεγκρίνι έξω από την περιοχή στο 50΄, ο οποίος σημάδεψε τη γωνία της εστίας για το 1-0. Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ, το οποίο ωστόσο δεν ήρθε ποτέ, με το άγχος να παραμένει μέχρι το φινάλε. Το σκορ ωστόσο δεν άλλαξε, με τη Ρόμα να παίρνει μια πολύτιμη νίκη και να μένει στο -3 από τη Μπολόνια και την τέταρτη θέση.

ΡΟΜΑ: Σβίλαρ, Κάρσντορπ (70’ Τσελίκ), Μαντσίνι, Γιορέντε, Σπινατσόλα (37’ Ανχελίνο), Κριστάντε, Παρέδες, Πελεγκρίνι, Αουάρ (70’ Μπαλτάντζι), Ελ Σαράουι (86’ Χουσέιν), Λουκάκου (86’ Αζμούν)

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Πέντερσεν, Έρλικ, Φεράρι, Βίτι (86’ Τρεσόλντι), Ράσιτς (72’ Μπολότσα), Ομπιάνγκ (72’ Βολπάτο), Ενρίκε, Ντεφρέλ (79’ Μουλατιέρι), Λορεντί, Πιναμόντι (78’ Μπαϊράμι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ