Ο Ντε Λαουρέντις βρήκε τον αντί-Όσιμεν

Ο Ντε Λαουρέντις βρήκε τον αντί-Όσιμεν

Ο πρόεδρος της πρωταθλήτριας Ιταλίας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, σύμφωνα με το «Sky Sports», έχει βρει τον διάδοχο του 'Οσιμεν.

Ο Βίκτορ Οσίμεν θα είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στην καλοκαιρινή μεταγραφική αγορά και ήδη μεγάλες ομάδες, όπως η Τσέλσι, η Αρσεναλ και η Παρί Σεν Ζερμέν, δίνουν μάχη για να πάρουν τα δικαιώματα του από τη Νάπολι στο τέλος της φετινής σεζόν.

Η διοίκηση της ιταλικής ομάδας κατάφερε να τον «δέσει» με νέο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026, αλλά ο Νιγηριανός διεθνής φορ θέλει πάντα να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, έχοντας ρήτρα εξαγοράς στα 130 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Ανατροπή με Ντάνι Άλβες: Ελεύθερος με εγγύηση ενός εκατ ευρώ

Ο Οσίμεν θα συναντηθεί ξανά με τον πρόεδρο του συλλόγου, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, και αναμένεται να του ξεκαθαρίσει πως θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να φύγει το καλοκαίρι από την Ιταλία.

Ο πρόεδρος της πρωταθλήτριας Ιταλίας, σύμφωνα με το «Sky Sports», έχει πρώτο στη λίστα του για τη θέση του Οσίμεν τον 22χρονο Μεξικανό διεθνή φορ της Φέγενορντ, Σαντιάγο Χιμένες, ο οποίος εντυπωσιάζει φέτος στην Ολλανδία και έχει πετύχει 21 γκολ σε 25 αγώνες στην Eredivisie, ενώ έχει δύο ακόμη γκολ σε τέσσερα ματς στο Champions League και ένα σε δύο αγώνες στο Europa League. Το κόστος της μεταγραφής του αναμένεται να φθάσει τα 50 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ