Ανατροπή με Ντάνι Άλβες: Ελεύθερος με εγγύηση ενός εκατ ευρώ

Ανατροπή με Ντάνι Άλβες: Ελεύθερος με εγγύηση ενός εκατ ευρώ

Το Δικαστήριο της Βαρκελώνης συμφώνησε να αφεθεί ελεύθερος ο Ντάνι Άλβες ως την εκδίκαση της έφεσης

Ανατροπή στην υπόθεση του Ντάνι Άλβες, καθώς Δικαστήριο της Βαρκελώνης συμφώνησε να αφεθεί ελεύθερος ο Ντάνι Άλβες με εγγύηση ενός εκατομμυρίου ευρώ, έως ότου εκδικαστεί η έφεση που άσκησε κατά της πρωτόδικης απόφασης. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής θα βγει από τη φυλακή όταν πληρώσει το συγκεκριμένο ποσό.

Θυμίζουμε πως ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος δεξιός μπακ έχει κριθεί ένοχος σε πρώτο βαθμό από το Δικαστήριο της Βαρκελώνης, το οποίο τον καταδίκασε σε φυλάκιση για 4,5 χρόνια για τη σεξουαλική επίθεση εις βάρος 23χρονης τον Δεκέμβριο του 2022 σε νυχτερινό κέντρο στην Ισπανία.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Τα 3′ 57″ του Μπραζντέικις, ο Γουόκαπ, ο Γκος και η Βιλερμπάν

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι μόλις χθες το ρεπορτάζ για την υπόθεση ανέφερε πως το Δικαστήριο της Βαρκελώνης δεν κάνει δεκτό το αίτημα του Άλβες διότι με την οικονομική δυνατότητα του Βραζιλιάνου υπάρχει ο κίνδυνος να θελήσει να φύγει μακριά από την χώρα για να γλιτώσει. Στο παρελθόν μάλιστα υπήρξε και ένας συγκρατούμενος του που είχε υποστηρίξει κάτι τέτοιο. Ότι ο Άλβες έλεγε μέσα στην φυλακή ότι αυτό είναι το σχέδιο του. Να μείνει ελεύθερος με αποζημίωση ως την εκδίκαση της έφεσης. Και έπειτα να προσπαθήσει να διαφύγει στην πατρίδα του

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ