Τούντορ: «Είναι αδύνατο να απορρίψεις έναν σύλλογο όπως η Λάτσιο»

Τούντορ: «Είναι αδύνατο να απορρίψεις έναν σύλλογο όπως η Λάτσιο»

O Ίγκορ Τούντορ στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Λάτσιο, δήλωσε ότι ήταν αδύνατο να απορρίψει την πρόταση του ιταλικού συλλόγου

Ο Ίγκορ Τούντορ είναι εδώ και λίγες μέρες ο νέος προπονητής της Λάτσιο, με τον Κροάτη τεχνικό να διαδέχεται τον Μαουρίτσιο Σάρι στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Ο πρώην προπονητής των Μαρσέιγ, ΠΑΟΚ και Γαλατάσαραϊ μεταξύ άλλων, στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τους λατσιάλι, εμφανίστηκε ενθουσιασμένος, τονίζοντας ότι δεν γίνεται να απορρίψεις μια πρόταση από έναν τέτοιο σύλλογο.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Τα 3′ 57″ του Μπραζντέικις, ο Γουόκαπ, ο Γκος και η Βιλερμπάν

«Είναι αδύνατο να απορρίψεις έναν σύλλογο όπως η Λάτσιο. Είναι μια ομάδα με κύρος, με δυνατούς παίκτες και μια ειδική βάση φιλάθλων. Το να είσαι μέλος αυτού του συλλόγου και αυτής της πόλης, είναι κάτι που δεν πρέπει να δεις από κοντά», ανέφερε αρχικά ο 45χρονος προπονητής, ο οποίος συνέχισε λέγοντας για την φιλοσοφία του:

«Δεν εγκαταλείπω τίποτα ως προπονητής. Θέλω να δω την ομάδα μου σε όλες τις εκφάνσεις του παιχνιδιού: επίθεση, αμυντική λειτουργία, μεταβάσεις, κατοχή της μπάλας… Νομίζω ότι το σύγχρονο ποδόσφαιρο πάει προς αυτή την κατεύθυνση. Δηλαδή να επιτίθεσαι με πολλούς παίκτες, να βάζεις γκολ, να μην γίνεται ποτέ βαρετό το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ