Άρης: Ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη ο Σκόμποε

Άρης: Ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη ο Σκόμποε

Ένας από τους κορυφαίους ξένους παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα των κιτρινόμαυρων, θα παραβρεθεί στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 110 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.

Ο Όλε Σκόμποε αναμένεται να ταξιδέψει αύριο (22/3) στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να παραβρεθεί στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 110 χρόνων από την ίδρυση του Άρη, που θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή (24/3) και τη Δευτέρα (25/3).

Ο πρόεδρος του συλλόγου παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Άρη, είχε κάνει γνωστή την άφιξη του Δανού πρώην παίκτη των κιτρινόμαυρων, με ανάρτηση του στα σόσιαλ μίντια:

«Σε λίγες ημέρες ο ΑΡΗΣ κλείνει 110 Χρόνια Ζωής! 110 Χρόνια συνεχούς παρουσίας και προσφοράς στα αθλητικά, πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα της Πόλης της Θεσσαλονίκης! Θα είμαστε όλοι εκεί, για να γιορτάσουμε με λαμπρότητα τα 110 Χρόνια του ΑΡΗ μας! Μαζί μας και ο Όλε Σκόμποε!»

Ακόμα, το Σάββατο αναμένεται να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη και οι Μάριο Μπόνι και Σβι Σερφ, ενώ εκτός από τις εκδηλώσεις, αναμένεται να παραβρεθούν και στο εντός έδρας παιχνίδι (23/3, 17.15) της ομάδας μπάσκετ με το Λαύριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ