Νάπολι – Αταλάντα 0-3: «Διπλό» για την… Ευρώπη

Νάπολι – Αταλάντα 0-3: «Διπλό» για την… Ευρώπη

Μεγάλο «διπλό» με τριάρα κόντρα στη Νάπολι πέτυχε η Αταλάντα που είναι πλέον πολύ κοντά σε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο - Μίραντσουκ, Σκαμάκα και Κουπμάινερς τα γκολ για την ομάδα από το Μπέργκαμο.

Η Αταλάντα έφυγε με νίκη από την έδρα της Νάπολι μετά από σχεδόν τρία χρόνια καθώς επικράτησε 3-0 των Ναπολιτάνων που παρατάχθηκαν χωρίς τον Κβαρατσχέλια.

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 30ης αγωνιστικής η ομάδα από το Μπέργκαμο αύξησε τη μεταξύ της διαφορά στους πέντε βαθμούς, από την αήττητη στα έξι τελευταία παιχνίδια Νάπολι, κάτι που την καθιστά φαβορί για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Διαβάστε επίσης: Δεν φτάνουν (μόνο) οι 2 νίκες στον Ολυμπιακό για το πλεονέκτημα- Τι σημαίνει το ματς της τελευταίας αγωνιστική με τη Φενέρ για την κατάταξη

Η Αταλάντα προηγήθηκε στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Μίραντσουκ και διπλασίασε τα τέρματά της λίγο πριν τη λήξη του πρώτου 45λέπτου με τον Σκαμάκα. Λίγα λεπτά πριν την συμπλήρωση των 90′ και συγκεκριμένα στο 88ο λεπτό, ο Κουπμάινερς μετά από μια εξαιρετική πάσα του Ρουγκέρι πλάσαρε εύστοχα και έκανε το τελικό 3-0.

Τα γκολ της αναμέτρησης

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

ΝΑΠΟΛΙ: Μέρετ, Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Ζεσούς, Ρούι, Ανγκισά (75′ Σιμεόνε), Λομπότκα, Τραορέ (46′ Ζιελίνσκι), Πολιτάνο (68′ Λίντστρεμ), Όσιμεν, Ρασπαντόρι (46′ Ενγκόνγκ)

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Καρνεσέκι, Σκαλβίνι (72′ Τολόι), Χίεν, Κολάσινατς (67′ Τζιμσίτι), Χάτεμπουρ, Ντε Ρουν, Έντερσον, Τζαπακόστα (60′ Ρουτζέρι), Πάσαλιτς (61′ Κοπμάινερς), Μιραντσούκ, Σκαμάκα (61′ Λούκμαν)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ