Ο Ντε Λαουρέντις επιστρέφει στη λύση του Κόντε για να… μαζευτεί η Νάπολι

Ο Ντε Λαουρέντις επιστρέφει στη λύση του Κόντε για να… μαζευτεί η Νάπολι

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις είναι αποφασισμένος να αλλάξει την πολύ άσχημη κατάσταση που επικρατεί στη Νάπολι, φέρνοντας τον Αντόνιο Κόντε στην Καμπάνια.

Μπορεί η Νάπολι να είναι η εν ενεργεία πρωταθλήτρια Ιταλίας όμως φέτος δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που όλοι θαυμάσαμε στην περυσινή Serie A, καθώς βρίσκεται στην 8η θέση με 45 βαθμούς στο -34(!) από την πρωτοπόρο Ίντερ.

O Λουτσιάνο Σπαλέτι αποχώρησε, ο Ρούντι Γκαρσία ήρθε, όμως η ομάδα της Νότιας Ιταλίας είναι επιεικώς παραπαίουσα τη φετινή σεζόν με τον ίδιο τον  Γάλλο να αποτελεί παρελθόν και εκείνος πριν από μερικές εβδομάδες.

Όλα αυτά φαίνεται πως έχουν προβληματίσει εντονότατα τον Πρόεδρο της ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις που όπως αναφέρει η «Sportmediaset» είναι αποφασισμένος να φέρει έναν τοπ επιπέδου προπονητή και συγκεκριμένα τον πρώην τεχνικό της Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε.

Με τον Ιταλό είχαν γίνει συζητήσεις και πέρυσι, όμως είχε απορρίψει την πρόταση της Νάπολι. Τώρα καθώς φαίνεται τα δεδομένα έχουν αλλάξει και ο Κόντε δεν θα ήταν και πάλι αρνητικός στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί με τον ιδιόρρυθμο παράγοντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ