Γιουβέντους – Φιορεντίνα 1-0: Πήρε το ντέρμπι μίσους και παρέμεινε στην τετράδα

Γιουβέντους – Φιορεντίνα 1-0: Πήρε το ντέρμπι μίσους και παρέμεινε στην τετράδα

Η Γιουβέντους επικράτησε με 1-0 την Φιορεντίνα με το γκολ του Γκάτι από το πρώτο ημίχρονο και διατηρήθηκε στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League της επόμενης σεζόν

Η Γιουβέντους «λύγισε» την αντίσταση της Φιορεντίνα, στο ντέρμπι της 31ης αγωνιστικής της Serie A, με τον Φεντερίκο Γκάτι να πετυχαίνει το «χρυσό» γκολ της νίκης στο 21ο λεπτό.

Στα 12 πρώτα λεπτά η Γιουβέντους είχε δύο ακυρωθέντα γκολ με τους ΜακΚένι και Βλάχοβιτς, όμως στην τρίτη προσπάθεια και συγκεκριμένα στο 21’, μετά από κόρνερ ο Γκάτι με όμορφη κεφαλιά έκανε το 1-0. Μάλιστα στο 31’ η «Μεγάλη Κυρία» είχε και 3ο ακυρωθέν γκολ με τον Βλάχοβιτς.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 2-2: «Ασπρόμαυροι» για πρωτάθλημα με ανατροπή στην Νέα Φιλαδέλφεια (vid)

Οι μπιανκονέρι μπήκαν δυνατά και στο δεύτερο μέρος,  είχαν την υπεροχή αλλά δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά.

Στην συνέχεια η Φιορεντίνα αντέδρασε και λίγο έλειψε να ισοφαρίσει. Στο 74ο λεπτό ο Σέζνι και το δοκάρι έσωσαν τη Γιουβέντους μετά από σουτ του Γκονθάλεθ και στο 84’ ο Σέζνι είπε όχι σε κοντινό πλασέ του Λοπές και στην επαναφορά ο Μπελτράν σούταρε στα σώματα.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Ντανίλο, Μπρέμερ, Γκάτι, Καμπιάζο (75’ Αλκαράς), Κόστιτς (59΄Ίλινγκ), Ραμπιό, Λοκατέλι, ΜακΚένι, Κιέζα (59’ Γιλντίζ), Βλάχοβιτς (85’ Κεν)

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Τεράτσιανο, Καγιόντε (84’ Ντοντό), Μιλένκοβιτς, Μπιράγκι, Ρανιέρι, Μποναβεντούρα, Μαντραγκόρα (46’ Λοπές), Γκονθάλεθ, Κουαμέ (61’ Μπελτράν), Μπαράκ (61’ Ενζολά), Μπελότι (46’ Σοτίλ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ