«Συμφωνία της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Όσιμεν»

«Συμφωνία της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Όσιμεν»

Ο Βίκτορ Όσιμεν, σύμφωνα με το «Il Mattino», έχει ήδη συμφωνήσει με την Παρί Σεν Ζερμέν ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Βίκτορ Όσιμεν θα είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στην καλοκαιρινή μεταγραφική αγορά και ήδη μεγάλες ομάδες, όπως η Τσέλσι, η Αρσεναλ και η Παρί Σεν Ζερμέν, δίνουν «μάχη» για να πάρουν τα δικαιώματα του από τη Νάπολι, αλλά ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν σήμερα πως η πρωταθλήτρια Γαλλίας είναι αυτή που τελικά θα κερδίσει και θα πάρει τα δικαιώματα του στο τέλος της φετινής σεζόν!

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ αυτά οι Παριζιάνοι, που ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Κιλιάν Εμπαπέ, αναμένεται να εντάξουν στο ρόστερ τους τον Νιγηριανό επιθετικό το ερχόμενο καλοκαίρι, έχοντας συμφωνήσει μαζί του σε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας και με ετήσιες απολαβές 13 εκατ. ευρώ, ενώ αναμένεται να καταβάλουν στη Νάπολι τη ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 120 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Η υπόσχεση που έδωσε ο Φορτούνης στον Σπύρο, η καλύτερη εκδοχή και το σοκαριστικό 13/28 γκολ

Η διοίκηση της ιταλικής ομάδας κατάφερε να τον «δέσει» με νέο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026, αλλά ο Νιγηριανός διεθνής φορ θέλει πάντα να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ο Όσιμεν συναντήθηκε ξανά με τον πρόεδρο του συλλόγου, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, και επανέλαβε πως θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να φύγει το καλοκαίρι από την Ιταλία. Ο πρόεδρος της πρωταθλήτριας Ιταλίας, σύμφωνα με το «Il Mattino», έχει ήδη συμφωνήσει με την ομάδα του Παρισιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ