Σασουόλο – Μίλαν 3-3: Έσωσαν τον βαθμό στο τέλος οι «ροσονέρι» (vid)

Σασουόλο – Μίλαν 3-3: Έσωσαν τον βαθμό στο τέλος οι «ροσονέρι» (vid)

Αν και βρέθηκε από νωρίς με δύο γκολ πίσω η Μίλαν, κατάφερε να πάρει τον βαθμό (3-3) από τη Σασουόλο που έχασε την ευκαιρία για μία «χρυσή» νίκη σωτηρίας.

Κοντά σε μία σπουδαία νίκη σωτηρίας βρέθηκε η Σασουόλο απέναντι στη Μίλαν, αλλά στο τέλος αρκέστηκε με τον βαθμό καθώς ήρθε ισόπαλη 3-3 με τους «ροσονέρι» για την 32η αγωνιστική της Serie A. Aπό την άλλη, οι φιλοξενούμενοι είδαν να λαμβάνει τέλος το σερί πέντε νικών τους στο πρωτάθλημα, ωστόσο δεν απειλούνται για τη δεύτερη θέση.

Το ξεκίνημα του ματς ήταν ονειρικό για τη Σασουόλο που πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο. Μόλς στο 4′ ο Θόρστβεντ έστρωσε με τακουνάκι στον Πιναμόντι κι εκείνος με γυριστό από το πέναλτι έκανε το 1-0 ενώ στο 10′ ο Λοριεντέ με πλασέ έκανε και το 2-0 κι ενώ ενδιάμεσα οι γηποδούχοι είχαν ακόμη μία πολύ καλή στιγμή με τον σκόρερ του δεύτερου γκολ.

Διαβάστε επίσης: Ρουντ- Τσιτσιπάς 0-2: «Βασιλιάς» για τρίτη φορά στο Μονακό

Στο 15ο λεπτό ο Κονσίλι πραγματοποίησε τεράστια απόκρουση σε κοντινή κεφαλιά του Κίερ ενώ στο 17′ ακυρώθηκε γκολ του Τσουκβουέζε. Με τη συμπλήρωση 20 λεπτών ήρθε το γκολ για τη Μίλαν με τρομερή προσπάθεια και πλασέ του Λεάο. Στο 45′ μάλιστα οι «ροσονέρι» είχαν μεγάλη διπλή ευκαιρία με Φλορέντσι και Ερναντές για το 2-2.

Η Σασουόλο μπήκε δυνατά και στο δεύτερο μέρος και στο 53′ από γύρισμα του Ντεφρέλ από δεξιά, ο Λοριεντέ πλάσαρε για το 3-1. Η Μίλαν δεν τα παράτησε, μείωσε στο 59′ με τον Γιόβιτς σε 3-2 και στο 84′ έκανε το 3-3 με σουτ του Οκαφόρ. Ενδιάμεσα ακυρώθηκε ένα γκολ του Τσουκβουέζε.

Σασουόλο: Κονσίλι, Τόλιαν (9’ Ρουάν), Φεράρι, Έρλιτς, Βίτι, Ομπιάνγκ, Μπολόκα (77’ Ράτσιτς), Θόρστβεντ (62’ Ματέους Ενρίκε), Βολπάτο (46’ Ντεφρέλ), Πιναμόντι, Λοριεντέ (77’ Σεϊντέ).

Μίλαν: Σπορτιέλο, Φλορέντσι, Κίερ (55’ Γκάμπια), Ερναντές, Τιό, Λόφτους Τσικ (55’ Ράιντερς), Αντλί (82’ Οκαφόρ), Μούσα (55’ Ζιρού), Γιόβιτς, Λεάο, Τσουκβουέζε (63’ Πούλισικ)

Δείτε τα στιγμιότυπα από την ισοπαλία της Μίλαν με την Σασουόλο:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ