Ίντερ – Κάλιαρι 2-2: Πήρε τον βαθμό και πάει για… πρωτάθλημα την άλλη εβδομάδα

Ίντερ – Κάλιαρι 2-2: Πήρε τον βαθμό και πάει για… πρωτάθλημα την άλλη εβδομάδα

Ίντερ και Κάλιαρι έμειναν ισόπαλε με 2-2 και οι «νερατζούρι» θα επιδιώξουν να κλειδώσουν τον τίτλο την επόμενη εβδομάδα.

Ο μεγάλος στόχος της Ίντερ να «σφραγίσει» τον 20ό τίτλο της στο ιταλικό πρωτάθλημα στο Derby della Madonnina με την Μίλαν (22/04) παραμένει «ζωντανός», παρά την αποψινή «γκέλα» των «νερατζούρι» στο «Σαν Σίρο» με την Κάλιαρι, που πήρε έναν «χρυσό» βαθμό στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Η ομάδα του Σιμόντε Ιντσάγκι έμεινε ισόπαλη, 2-2, με τους νησιώτες, για την 32η αγωνιστική (σημαδεύτηκε από τη διακοπή του αγώνα Ουντινέζε-Ρόμα στο 70ό λεπτό, λόγω της κατάρρευσης του Εβάν Εντικά), και σε οκτώ ημέρες από σήμερα θέλει μόνο νίκη στο μεγάλο ντέρμπι με τη Μίλαν, προκειμένου να «κλειδώσει» και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

  1. Διαβάστε επίσης: Αλόνσο: «Θέλουμε περισσότερα, ξεχωριστός ο τίτλος»

Βασικός στην ενδεκάδα της Κάλιαρι ήταν ο Παντελής Χατζηδιάκος, ο οποίος παραχώρησε την θέση του στο 88′ στον Βιετέσκα.

ΙΝΤΕΡ: Ζόμερ, Μπίσεκ, Ατσέρμπι, Μπαζτόνι (86’ Μπιουκάναν), Νταρμιάν (75’ Ντάμφρις), Μπαρέλα, Μχιταριάν (64’ Φρατέζι), Τσαλχάνογλου, Ντιμάρκο, Τουράμ, Αλέξις Σάντσες (76’ Αρναούτοβιτς)

ΚΑΛΙΑΡΙ: Σκούφετ, Χατζηδιάκος (88’ Βιέτεσκα), Μίνα, Οτζέλο, Ντι Πάρντο (78’ Τζάπα), Γιάνκτο (29’ Πράτι), Μακουμπού, Όμπερτ, Σομουρόντοβ (78’ Λαπαντούλα), Λουβούμπο (78’ Βιόλα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ