Mαγικό γκολ και ασίστ από τον Μέσι στην νίκη της Ίντερ Μαϊάμι στο Κάνσας (vids)

Mαγικό γκολ και ασίστ από τον Μέσι στην νίκη της Ίντερ Μαϊάμι στο Κάνσας (vids)

Η Ίντερ Μαϊάμι πανηγύρισε μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 3-2 επί της Σπόρτινγκ Κάνσας έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ με δυνατό σουτ εκτός περιοχής

Ο Λιονέλ Μέσι είναι «καυτός» στο ξεκίνημα της σεζόν στο MLS με την Ίντερ Μαϊάμι και αυτό αποτυπώνεται με τον πλέον ανάγλυφο τρόπο και στους αριθμούς, με τον 36χρονο Αργεντινό σούπερ σταρ να έχει να επιδείξει 5 γκολ και ισάριθμες ασίστ σε πέντε εμφανίσεις του με τα «φλαμίνγκο».

Μάλιστα, η τελευταία του παράσταση ήταν άκρως εντυπωσιακή, αφού στο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Σπόρτινγκ Κάνσας για την 8η αγωνιστική, είχε γκολ και ασίστ, οδηγώντας την ομάδα του σε νίκη με 3-2 και στην κορυφή της βαθμολογίας.

Διαβάστε επίσης: Εγκλωβισμένη στο Ισραήλ η Μακάμπι Τελ Αβίβ

Στο 18ο λεπτό, ο Αργεντίνος σούπερ σταρ  έβγαλε πανέξυπνη κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας, την οποία αξιοποίησε ο Γκόμεζ για να κάνει το 1-1.

Στο 51ο λεπτό, όμως, ο κατά πολλούς κορυφαίος παίκτης της σύγχρονης εποχής έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του με μία ασύλληπτη βολίδα εκτός περιοχής που δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ