Κάλιαρι – Γιουβέντους 2-2: Γλίτωσε στο φινάλε η «μεγάλη κυρία»

Κάλιαρι – Γιουβέντους 2-2: Γλίτωσε στο φινάλε η «μεγάλη κυρία»

Ισόπαλη με 2-2 έμεινε η Γιουβέντους κόντρα στην Κάλιαρι, με τους «μπιανκονέρι» να γλιτώνουν στο φινάλε την ήττα.

Η Γιουβέντους βρέθηκε στα… σχοινιά απ’ την Κάλιαρι στο πρώτο ημίχρονο του μεταξύ τους αγώνα στο «Unipol Domus» για την 33η αγωνιστική της Serie A, καθώς είδε την ομάδα της Σαρδηνίας να προηγείται με δύο γκολ (εύστοχα πέναλτι από τους Γκαετάνο και Μινά), όμως στο δεύτερο 45λεπτο κατάφερε να επαναφέρει το ματς σε ισορροπία, «σώζοντας» τον βαθμό στο τέλος του αγώνα.

Η Κάλιαρι του Κλαούντιο Ρανιέρι (με τον Παντελή Χατζηδιάκο να ξεκινάει βασικός και να περνάει εκτός γηπέδου στο 87′ δίνοντας τη θέση του στον Βιτέσκα) κυριάρχησε στο πρώτο μέρος και πήρε «κεφάλι» στο σκορ με τις εκτελέσεις των Γκαετάνο και Γέρι Μινά απ’ την άσπρη βούλα.

Η «Γιούβε» πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα στον αγώνα. Στο 62′ ο Βλάχοβιτς με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ μείωσε σε 2-1, ενώ το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε στο 87′ από αυτογκόλ του Ντοσένα σε γύρισμα του Κιέζα.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Σκούφε, Ντοσένα, Μίνα, Χατζηδιάκος(87’ Βιετέσκα), Νάντεζ(79’ Τζάπα), Αουτζέλο, Μακούμπου, Σουλεμάνα(46’ Πράτι), Λουβούνμπο, Γκαετάνο(69’ Ντεϊόλα), Σομουρόντοφ(79’ Βιόλα)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Ντανίλο, Μπρέμερ, Γκάτι, Γουεά(68’ ΜακΚένι), Αλκαράζ(46’ Γιλντίζ), Λοκατέλι(74’ Μίλικ), Ραμπιό, Καμπιάσο(86’ Ίλινγκ-Τζούνιορ), Κιέζα, Βλάχοβιτς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ