Aτζέντης Μανδά: «Υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό, αλλά θα μιλήσουμε πρώτα με τη Λάτσιο»

Aτζέντης Μανδά: «Υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό, αλλά θα μιλήσουμε πρώτα με τη Λάτσιο»

Ο ατζέντης του Χρήστου Μανδά, Ντιέγκο Ταβάνο, μίλησε για το ενδιαφέρον που υπάρχει για τον Έλληνα τερματοφύλακα, αλλά και για την ενδεχόμενη ανανέωση του συμβολαίου του με τη Λάτσιο.

Ο Χρήστος Μανδάς έχει αρπάξει την ευκαιρία που του έχει δοθεί και πλέον αποτελεί τη δεύτερη επιλογή κάτω από τα δοκάρια της Λάτσιο, πίσω μόνο από τον Προβεντέλ.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας έχει προξενήσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από το εξωτερικό, με τον ατζέντη του, Ντιέγκο Ταβάνο, να μιλά για το μέλλον του, αλλά και για το ενδεχόμενο να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους Λατσιάλι.

Οι δηλώσεις του Ντιέγκο Ταβάνο:

«Πρέπει να καθίσουμε και να μιλήσουμε με τη Λάτσιο για την αναθεώρηση του συμβολαίου, γιατί όλα έγιναν πολύ γρήγορα και με την ιδέα ότι ήταν η τρίτη επιλογή.

Τώρα είναι δεύτερη επιλογή, αλλά έχει ήδη αποδείξει ότι μπορεί να υποστηρίξει τον Προβεντέλ. Σίγουρα θα χρειαστεί να το συζητήσουμε. Υπάρχει ενδιαφέρον και από το εξωτερικό και θα το συζητήσουμε με τον σύλλογο».

Για την επέκταση του συμβολαίου: «Δεν νομίζω ότι ο Πρόεδρος Κλαούντιο Λοτίτο θα κάνει πίσω για την ανανέωση και μπορεί ακόμη και να προτείνει επέκταση του συμβολαίου για ένα ταλέντο που υπογράφηκε σε πολύ προσιτή τιμή».

Για τα χαρακτηριστικά του Μανδά: «Ο Μανδάς είναι πολύ αντιδραστικός ως τερματοφύλακας, βλέπει αυτό το άθλημα ως εμμονή και θέλει να γίνει ένας από τους καλύτερους. Νομίζω ότι η προδιάθεση μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Είναι επίσης καλός με τα πόδια του και συμμετέχει στο παιχνίδι από την πλάτη. Πρέπει να ευχαριστήσουμε τη Λάτσιο που του έδωσε αυτή την ευκαιρία και ανταποκρίνεται καλά.

Είναι τόσο συγκεντρωμένος που θα μπορούσε ακόμη και να το αποδεχτεί. Θα μιλήσουμε σύντομα με τον σύλλογο, ανεξάρτητα από το ποιο μπορεί να είναι το μέλλον του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ