O Σκόουλς αποθέωσε τον Μέινου: «Είναι 10 φορές καλύτερος από εμένα στα 19 μου»

O Σκόουλς αποθέωσε τον Μέινου: «Είναι 10 φορές καλύτερος από εμένα στα 19 μου»

O θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Σκόουλς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κόμπι Μέινου, που ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής των «κόκκινων διαβόλων» στον τελικό του FA Cup, κόντρα στην συμπολίτισσα Σίτι

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκλεισε ιδανικά την χρονιά, αφού η «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν με 2-1 την πρωταθλήτριας Σίτι, στον τελικό του FA Cup, κατακτώντας το Κύπελλο Αγγλίας.

Ο Κόμπι Μέινου, ήταν από τους πρωταγωνιστές των νικητών, με τον 19χρονο μέσο να δίνει αέρα δύο γκολ στην ομάδα του στο 39′, και αρκετοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να αποθεώσουν τον νεαρό άσο.

Διαβάστε επίσης: Άνανδρη επίθεση Καρυπίδη στην Φραπάρ (pics & vid)

Μεταξύ αυτών, ήταν και ο άλλωτε θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πολ Σκόουλς, ο οποίος τόνισε ότι σε αυτή την ηλικία ο Μέινου τον έχει ήδη ξεπεράσει.

«Μην σπαταλάτε τον χρόνο σας με τη σύγκριση μεταξύ εμένα και του Μέινου, είναι 10 φορές καλύτερος από ότι εγώ στα 19 μου. Απλώς λατρεύω τον τρόπο που δέχεται την μπάλα, την ηρεμία, την επίγνωση του τι υπάρχει γύρω του και τα μεγάλα γκολ σε μεγάλα παιχνίδια. Είναι ξεχωριστός», ανέφερε ο Σκόουλς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ