Οσβάλντο: «Έριξα γροθιά στον Μαντσίνι και μετά πήγα στο γραφείο του κλαίγοντας»

Οσβάλντο: «Έριξα γροθιά στον Μαντσίνι και μετά πήγα στο γραφείο του κλαίγοντας»

O Ντάνι Οσβάλντο σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην σχέση του με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι και είπε πως τον είχε χτυπήσει με γροθιά μετά από ένα ντέρμπι Γιουβέντους - Ίντερ.

O Ντάνι Οσβάλντο παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην «Gazzetta dello Sport», δηλώνοντας πως είχε χτυπήσει τον Ρομπέρτο Μαντσίνι, όμως μετά αισθανόταν ντροπή και πήγε στο γραφείο του κλαίγοντας.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ίντερ που αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο το καλοκαίρι του 2016, σε ηλικία 30 ετών μίλησε και για ένα συμβάν με τον Χόρχε Σαμπάολι, όπου αρνήθηκε πρόταση της Σεβίλλης επειδή είχε να πάει σε ένα μουσικό φεστιβάλ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Οσβάλντο για το συμβάν με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι: «Του έριξα μία γροθιά ύστερα από ένα ντέρμπι μεταξύ της Γιουβέντους και της Ίντερ. ‘Θέλεις να παλέψουμε;’, του είπα. ‘Μην μου λες κάτι τέτοιο μπροστά σε όλη την ομάδα’, μου απάντησε. Αν δεν είχε αποφασίσει να με διώξει απ’ την ομάδα, τότε θα είχε χάσει την εξουσία στα αποδυτήρια. Ύστερα απ’ το επεισόδιο, πήγα στο γραφείο του κλαίγοντας. Αισθανόμουν ντροπή. Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και ένας πολύ καλός χαρακτήρας».

Για την πρόταση του Σαμπάολι και το γεγονός ότι αρνήθηκε: «Ο Σαμπαόλι μου είπε: ‘Ντάνι, δεν σου ζητάω τίποτα. Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις τόσο εντός όσο κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Απλά χρειάζομαι έναν επιθετικό. Του απάντησα: ‘Κόουτς, πρέπει να πάω στο Cosquín Rock festival’!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ