Στην Ιταλία για να υπογράψει στη Ρόμα ο Όλσεν

Στην Ιταλία για να υπογράψει στη Ρόμα ο Όλσεν

Ο Ρόμπιν Όλσεν έφτασε στη Ρώμη το βράδυ της Δευτέρας (23/07), προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Ρόμα, με την ιταλική ομάδα να αναρτά και σχετικό βίντεο.

Το βράδυ της Κυριακής (22/07) έγινε γνωστό ότι ο Ρόμπιν Όλσεν θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Άλισον Μπέκερ στη Ρόμα, αφού ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας μεταγράφηκε στη Λίβερπουλ έναντι του ποσού – ρεκόρ για παίκτες που αγωνίζονται κάτω από τα γκολπόστ, των 75.000.000 ευρώ. Το ποσό της μεταγραφής του Όλσεν θα ανέλθει στα 11.500.000 ευρώ και ο ΠΑΟΚ θα βάλει στα ταμεία του 2.300.000, λόγω του ποσοστού μεταπώλησης της τάξης του 20% που είχε τοποθετήσει στη συμφωνία του με την Κοπεγχάγη το 2016.

Το βράδυ της Δευτέρας (23/07) ο 28χρονος έφτασε στη Ρώμη και θα μεταβεί άμεσα στα γραφεία της ιταλικής ομάδας, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας και να ανακοινωθεί. Αρκετοί φίλοι των Τζιαλορόσι βρίσκονταν στο αεροδρόμιο και τον περίμεναν, βγάζοντας φωτογραφίες μαζί του, με τη Ρόμα μάλιστα να αναρτά βίντεο με αποσπάσματα από την άφιξή του.

Ο Όλσεν βρισκόταν στην Κοπεγχάγη από το 2016, όταν ο ΠΑΟΚ τον πούλησε στους Δανούς μετά από μόλις μία σεζόν στο ρόστερ του. Προηγουμένως ο βασικός γκολκίπερ της εθνικής Σουηδίας είχε περάσει από κάμποσες ομάδες στην πατρίδα του, με αποκορύφωμα τη Μάλμε την περίοδο 2012-2015, ωστόσο με τη φανέλα των Ασπρόμαυρων δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες, γι’ αυτό και η ελληνική ομάδα αποφάσισε να τον παραχωρήσει με μεταγραφή.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ