Μοντέστο για Μιραλάς: «Είναι πολύ ποιοτικός παίκτης, με 2 εκατ. δεν γίνεται δουλειά»

Μοντέστο για Μιραλάς: «Είναι πολύ ποιοτικός παίκτης, με 2 εκατ. δεν γίνεται δουλειά»

Το εγκώμιο του Κέβιν Μιραλάς έπλεξε ο Φρανσουά Μοντεστό σε ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό. Τι είπε για τον 18χρονο Γιώργο Αντζουλά που απέκτησε πρόσφατα η Φιορεντίνα.

Όπως μεταδίδουν εδώ και κάποιες ώρες τα ιταλικά ΜΜΕ, η Φιορεντίνα «φλερτάρει» έντονα με τον δανεισμό του Κέβιν Μιραλάς από την Έβερτον, και ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, Φρανσουά Μοντεστό, κλήθηκε να κάνει ένα σχόλιο σε ραδιοφωνική εκπομπή της Ιταλίας για τον Βέλγο άσο που επέστρεψε για ένα εξάμηνο στον Πειραιά, αλλά και για τον νεαρό Γιώργο Αντζουλά που απέκτησαν πρόσφατα οι Βιόλα από τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά τα λόγια του όπως τα μετέφερε το FirenzeViola.it:

«Ο Μιράλας είναι ένας ποιοτικός παίκτης, μπορεί να παίξει σε διαφορετικούς ρόλους, από τις πτέρυγες μέχρι ως δεύτερος επιθετικός, έχει διεθνή εμπειρία, ήταν σημαντικός παίκτης του Ολυμπιακού: επέστρεψε τον Ιανουάριο επειδή ήθελε να αγωνιστεί για να προσπαθήσει να κατακτήσει μια θέση στο ρόστερ της Εθνικής Βελγίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Είναι πολύ καλός μου φίλος, ποτέ δεν δημιούργησε προβλήματα, μεγάλωσε, τον γνώρισα όταν ήταν 22 ετών, επέστρεψε στον Ολυμπιακό ολόκληρος άνδρας, είναι επαγγελματίας και δεν θα είναι πρόβλημα για οποιαδήποτε ομάδα αγωνιστεί.

Με λίγα στοιχεία θα ήταν πολύ καλό deal για τη Φιορεντίνα. Με δύο εκατομμύρια ευρώ δεν γίνεται δουλειά, το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει πολύ. Δίνω ένα παράδειγμα, στη Serie B δεν βρίσκετε παίκτη στα 2 εκατομμύρια.

Ο Γιώργος Αντζουλάς; Είναι ένας παίκτης με προοπτικές, η Φιορεντίνα έχει κινηθεί καλά. Είναι ένας παίκτης που έχει μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης. Η σύγκριση με τον Μανωλά; Έπαιξα με τον Κώστα, σε ηλικία των 18 ετών ήταν ήδη στην Ελλάδα. Το αγόρι είναι καλό αλλά πρέπει να εξελιχθεί.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ