Γιουβέντους – Σασουόλο 2-1

Γιουβέντους – Σασουόλο 2-1

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άφησε το στίγμα του στη νέα νίκη της Γιουβέντους επί της Σασουόλο (2-1) σκοράροντας και τα δύο τέρματα των πρωταθλητών Ιταλίας!

Η Γιουβέντους έκανε το 4/4. Όπως ακριβώς και πέρυσι. Για πρώτη φορά στην Ιστορία της συμβαίνει αυτό. Βέβαια το επίτευγμα της φετινής σεζόν θα φέρει για πάντα την υπογραφή ενός εκ των κορυφαίων. Ο λόγος για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος μετά από 320 λεπτά ανομβρίας επέστρεψε και με τα δύο του τέρματα οδήγησε την ομάδα του σε νίκη επί της Σασουόλο για την 4η αγωνιστική της Seria A.

Όχι ότι το ιταλικό κοινό χρειαζόταν συστάσεις. Τον γνώριζε καλά. Μόλις πέρυσι με το εξωπραγματικό του τέρμα κόντρα στην Γιούβε τους πλήγωσε για τα καλά. Αλλά χρειάζονταν ένα τέρμα. Να τον δουν να σκοράρει κι από κοντά. Το προσπάθησε ο Πορτογάλος τις πρώτες τρεις αγωνιστικές. Είχε 27 προσπάθειες για γκολ. Δεν είχε βρει στόχο. Η αρχή όμως έγινε και τώρα ποιος τον πιάνει!

Στο Juventus Stadium η φιλοξενούμενη Σασουόλο έδειχνε να πατάει καλύτερα στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Είχε και δύο αξιόλογες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Η Γιούβε χρειάστηκε λίγη τύχη και το ένστικτο killer του CR7 για να μπει εκείνη σε θέση οδηγού στο ματς. Πιο συγκεκριμένα, μετά από λάθος του Φεράρι που προσπάθησε να απομακρύνει με το κεφάλι η μπάλα στρώθηκε στον Πορτογάλο κι αυτός από κοντά προ κενής εστίας, έκανε το 1-0 στο 50ο λεπτό του αγώνα, ανοίγοντας λογαριασμό.

Περίπου ένα τέταρτο αργότερα, διπλασίασε τα τέρματά του τελειώνοντας υποδειγματικά με το αριστερό ενώ λίγο έλειψε να κάνει και χατ-τρικ στο 77′. Το μόνο που κατάφερε η Σασουόλο ήταν να μειώσει στην εκπνοή (2-1) με την κεφαλιά του Μπουμπακάρ. Στην τελευταία φάση του παιχνιδιού ο ρέφερι (αφού συμβουλεύτηκε το VAR) απέβαλε τον Ντούγκλας Κόστα με απευθείας κόκκινη επειδή έφτυσε τον αντίπαλό του!

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα των 16:00:

Τζένοα – Μπολόνια 1-0

(69’ Πιάτεκ)

Ουντινέζε – Τορίνο 1-1

(28’ Ντε Πάουλ / 49’ Μεϊτέ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ