«Έκλεψε» τη νίκη η Λάτσιο, νέα γκέλα για τη Μίλαν (vids)

«Έκλεψε» τη νίκη η Λάτσιο, νέα γκέλα για τη Μίλαν (vids)

Η Μίλαν κόλλησε στο 1-1 στην έδρα της Κάλιαρι, ενώ λίγο νωρίτερα η Λάτσιο έφευγε από το Κάρλο Καστελάνι με τους τρεις βαθμούς της νίκης επί της Έμπολι (1-0) για την 4η αγωνιστική της Serie A.

Σκούρα τα βρήκε η Μίλαν στην έδρα της Κάλιαρι. Οι παίκτες του Γκατούζο, βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 4’ με γκολ του Ζοάο Πέδρο. Από εκεί και πέρα το μας άνοιξε. Η Μίλαν έχασε ευκαιρία με τους Τσαλχάνογλου (11’) και Μποναβεντούρα (28’) για να φέρει το ματς στα ίσα, ενώ ι γηπεδούχοι είδαν το δοκάρι να τους στερεί το 2-0 μετά από σουτ του Μπαρέλα.

Το γκολ για τους ροσονέρι ήρθε τελικά με τον Ιγκουαΐν στο 56’, με τον Αργεντινό να σκοράρει μετά από έξοχη ατομική ενέργεια. Από εκεί και πέρα η Μίλαν κυνήγησε το γκολ της νίκης, αλλά οι Σούσο (90+1′) και Ιγκουαΐν (90+3′) ήταν άστοχοι, με την Μίλαν να αναγκάζεται σε άλλη μια απώλεια βαθμών.

 

Από την άλλη, «κλοπή» σημειώθηκε στο Κάρλο Καστελάνι, έδρα της Έμπολι, με… δράστη τη Λάτσιο. Οι γηπεδούχοι έκαναν σούπερ ξεκίνημα και έχασαν ευκαιρίες με τους Κρούνιτς (24’), Άκουα (29’) και Ζατς (29’), ενώ στο 31’, γκολ του Καπούτο ακυρώθηκε ως οφσάιντ στο 31’.

Η Λάτσιο άντεξε τη «θύελλα» και στο δεύτερο μέρος βρήκε νωρίς το γκολ με τον Παρόλο στο 47’. Στο 89’ οι Λατσιάλι είχαν τεράστια ευκαιρία για το 2-0, αλλά ο Κορέα νικήθηκε από το… δοκάρι, ο Καπούτο στο 90+5’ νικήθηκε από τον εκπληκτικό Στρακόσια της Λάτσιο και κάπως έτσι οι Ρωμαίοι έφυγαν με το τρίποντο της νίκης.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ