Εκτός αποστολής για το ματς με την Έμπολι ο Ιγκουαΐν

Εκτός αποστολής για το ματς με την Έμπολι ο Ιγκουαΐν

Εκτός αποστολής για το αυριανό (27/09) παιχνίδι της Μίλαν κόντρα στην Έμπολι, έμεινε ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν. Δεν έχει ξεκαθαριστεί το μέγεθος του προβλήματος και αν οι Ροσονέρι θα τον έχουν στη διάθεσή τους στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό.

O διεθνής Αργεντινός άσος της Μίλαν, Γκονζάλο Ιγκουαΐν, δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας για το ταξίδι προς τη Τοσκάνη για το παιχνίδι κόντρα στην Έμπολι την Πέμπτη (27/09). Ο Πιπίτα είχε αρχικά μπει στη λίστα του Τζενάρο Γκατούζο, εν συνεχεία όμως μετά και από συνεννόηση με το ιατρικό τιμ αποφασίσθηκε να παραμείνει στο Μιλάνο. Κάτι που επιβεβαίωσε και ο τεχνικός της ομάδας στη συνέντευξη Τύπου. Ο Αργεντινός άσος εδώ και δύο ημέρες ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης λόγω ενός προβλήματος στον τένοντα που τον ταλαιπωρεί.

«Ο τένοντας τον ενοχλεί, είναι μια παλιά πληγή. Θα δούμε αν θα παίξει αύριο», ήταν τα λόγια του Ρίνο, ωστόσο τα τελευταία ρεπορτάζ αναφέρουν ότι δεν θα ταξιδέψει καν με την υπόλοιπη αποστολή και θα υποβληθεί την Πέμπτη σε περαιτέρω εξετάσεις. Εν αμφιβόλω τίθεται  η συμμετοχή του και στο κυριακάτικο ματς κόντρα στη Σασουόλο, ενώ κανείς δεν ξέρει με σιγουριά αν το πρόβλημα θα έχει ξεπεραστεί για το προσεχές παιχνίδι της ομάδας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο των ομίλων του Europa League (04/10).

https://twitter.com/acmilan/status/1044929505176039424

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ