Έγραψε ιστορία ο Κολάροφ!

Έγραψε ιστορία ο Κολάροφ!

Ο Αλεξάνταρ Κολάροφ σκόραρε στη νίκη της Ρόμας επί της Λάτσιο, πετυχαίνοντας κάτι που είχε να συμβεί 60 χρόνια

Στην ιστορία θα μείνει το τέρμα που πέτυχε ο Αλεξάνταρ Κολάροφ το απόγευμα στο μεγάλο παιχνίδι της Ρώμης. Ο Σέρβος με υπέροχη εκτέλεση φάουλ, έκανε το 2-1 για την ομάδα του και έγινε ο δεύτερος παίκτης που σκοράρει σε ντέρμπι Ρόμα-Λάτσιο με την φανέλα και των δύο ομάδων!

Ο Κολάροφ αγωνίστηκε για μία τριετία στην Λάτσιο (2007-2010) και σκόραρε απέναντι στην τωρινή του ομάδα, στις 11 Απριλίου 2009, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην νίκη των «λατσιάλι» με 4-2. Πριν λίγες ώρες, ήταν αυτός που έδωσε προβάδισμα στους «τζιαλορόσι» απέναντι στην ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι, κάνοντας το 2-1 με εξαιρετικό χτύπημα φάουλ. Έτσι, έγινε μόλις ο δεύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία των δύο ομάδων που σκοράρει και με τις δύο στο Ντέρμπι ντε λα Καπιτάλε.

Ο πρώτος που το έκανε, ήταν ο Άρνε Σέλμονσον. Ο Σουηδός επιθετικός αγωνίστηκε για τρία χρόνια στην Λάτσιο, από το 1955 μέχρι το 1958, σκοράροντας 2 γκολ απέναντι στην Ρόμα σε αυτό το διάστημα. Λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε τότε η Λάτσιο, αναγκάστηκε να πουλήσει τον Σέλμονσον, με τους «τζιαλορόσι» να κάνουν την καλύτερη οικονομικά πρόταση. Ο Σέλμονσον αγωνίστηκε στην Ρόμα για τρία χρόνια, ενώ βρήκε δίχτυα απέναντι στην πρώην ομάδα του, στο πρώτο παιχνίδι που την αντιμετώπισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ