Πιάτεκ: «Δεν ξέρω που θα είμαι σε έξι μήνες»

Πιάτεκ: «Δεν ξέρω που θα είμαι σε έξι μήνες»

Ο Κρίστοφ Πιάτεκ προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με το πολύ καλό ξεκίνημα του στην Τζένοα, αλλά και το μέλλον του στο σύλλογο

Ο Κρίστοφ Πιάτεκ αποτελεί την αποκάλυψη της Τζένοα στην φετινή σεζόν. Ο Πολωνός επιθετικός μετράει ήδη 12 γκολ σε 7 συμμετοχές και ήδη έχει τραβήξει τα βλέμματα  πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων. Ο 28χρονος μίλησε για την συνέχεια του με τους «ροσομπλού», ενώ τόνισε πως δεν ξέρει που θα είναι μετά από έξι μήνες.

Αναλυτικά ο Πιάτεκ δήλωσε: «Θα είναι δύσκολο να πιάσω το ρεκόρ του Μπατιστούτα και να σκοράρω στα 11 πρώτα παιχνίδια μου. Στα επόμενα παιχνίδια, αντιμετωπίζουμε ομάδες όπως Γιουβέντους και Ίντερ, που σου δίνουν μόνο μία ή και καμία ευκαιρία να σκοράρεις. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο».

Αναφορικά με το μέλλον του είπε: «Βρίσκομαι στην Τζένοα μόλις 2,5 μήνες. Δεν ξέρω που θα είμαι σε 6 μήνες από τώρα, δεν μπορώ να το πω με σιγουριά».

Υπενθυμίζεται πως ο Πιάτεκ βρίσκεται στο στόχαστρο των Ντόρτμουντ, Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα, με την γερμανική ομάδα να φημολογείται πως θα καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του τον Ιανουάριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ