Χάμσικ: «Δεν είναι ανίκητη η Γιουβέντους»

Χάμσικ: «Δεν είναι ανίκητη η Γιουβέντους»

Ο Μάρεκ Χάμσικ πιστεύει πως η Νάπολι μπορεί να διακόψει την αυτοκρατορία της Γιουβέντους, όπως επίσης και να κερδίσει την Παρί Σεν Ζερμέν στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ο αρχηγός της Νάπολι, Μάρεκ Χάμσικ, προετοιμάζεται με την εθνική Σλοβακίας, για τα δύο ερχόμενα παιχνίδια του Nations League, αυτά απέναντι σε Τσεχία (13/10) και Ουκρανία (16/10) και μίλησε για την πορεία των «παρτενοπέι» στο ιταλικό πρωτάθλημα, αλλά και το Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Η Serie A, είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου. Δεν είναι μόνο η Γιουβέντους, καθώς υπάρχουν και άλλα μεγάλα κλαμπ όπως η Ρόμα, η Μίλαν και η Ίντερ. Είναι ένα πολύ ισορροπημένο πρωτάθλημα. Η Γιουβένους έχει ενισχυθεί, αλλά δεν είναι ανίκητη. Πιστεύω πως μπορούμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε μέχρι το τέλος της σεζόν και να τους προσπεράσουμε».

Όσον αφορά το Τσάμπιονς Λιγκ, ο Χάμσικ είπε: «Η Λίβερπουλ είναι πάρα πολύ καλή στην επίθεση και εμείς δεν τους αφήσαμε να κάνουν ούτε ένα σουτ. Αυτό από μόνο του δείχνει ότι κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε στον αγώνα στο Βελιγράδι και αυτοί οι δύο βαθμοί μπορεί να μας κοστίσουν στο τέλος. Το επόμενο ματς είναι αυτό απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία όπως και η Λίβερπουλ, είναι πολύ καλή επιθετικά. Γνωρίζουμε με τι θα έρθουμε αντιμέτωποι και τι πρέπει να κάνουμε, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε μπροστά μας και αγώνες για το πρωτάθλημα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ