Τα «σκάει» για Ράσφορντ η Γιουβέντους

Τα «σκάει» για Ράσφορντ η Γιουβέντους

Στο «μικροσκόπιο» της έχει βάλει τον Μάρκους Ράσφορντ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η Γιουβέντους, δίνοντας μέχρι και 70 εκατομμύρια ευρώ στη ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο για να τον κάνει δικό της.

Την περίπτωση του Μάρκους Ράσφορντ φέρεται να εξετάζει η Γιουβέντους, σύμφωνα με πληροφορίες της Sun.

Η πρωταθλήτρια Ιταλίας παρακολουθεί έντονα το τελευταίο καιρό τον Άγγλο επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος σκόραρε στην νίκη των «λιονταριών» στην αναμέτρηση κόντρα στην Ισπανία με 3-2.

Μάλιστα, το εν λόγω δημοσίευμα πηγαίνει την υπόθεση ένα βήμα πιο πέρα, καθώς όπως αναφέρει η Γηραιά Κυρία είναι έτοιμη να προσφέρει στους «κόκκινους διαβόλους» ένα πόσο κοντά στα 70 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει και να τον κάνει δικό της.

Ο 20χρονος άσος τη φετινή χρονιά έχει αγωνιστεί με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 7 φορές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας σημειώσει μόλις ένα τέρμα στην Πρέμιερ Λιγκ.

Θυμίζετε ότι οι «μπανκονιέρι» το περασμένο καλοκαίρι είχαν εξετάσει πολύ σοβάρα την περίπτωση του Άντονι Μαρσιάλ, που αγωνίζεται και αυτός στην Γιουνάιτεντ, χωρίς όμως να εκφράσει επίσημα το ενδιαφέρον τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ