Ιμόμπιλε: «Τιμή να παίζω για την Λάτσιο»

Ιμόμπιλε: «Τιμή να παίζω για την Λάτσιο»

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε δεν κρύβει την χαρά του που αγωνίζεται για την Λάτσιο, ενώ τονίζει πως είχε καλύτερες οικονομικά προτάσεις από άλλες ομάδες

 

Την προηγούμενη σεζόν Τσίρο Ιμόμπιλε και Λάτσιο ανανέωσαν την συνεργασία τους μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Ο 28χρονος επιθετικός απάντησε σε ερωτήσεις μαθητών κατά τη διάρκεια επίσκεψης σε σχολείο, μιλώντας για την ομάδα, τους οπαδούς της, την σχέση του με το ποδόσφαιρο από παιδί, αλλά και την καθημερινότητα των προπονήσεων.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ιμόμπιλε: «Όταν βρίσκομαι στον αγωνιστικό χώρο και ακούω τους οπαδούς να φωνάζουν το όνομα μου, με συγκινεί κάθε φορά. Είναι τιμή μου να παίζω για την Λάτσιο και αποφάσισα να μείνω εδώ παρά τις καλύτερες οικονομικά προσφορές που είχα».

«Ο πατέρας μου, μου μετέδωσε το πάθος του για το ποδόσφαιρο. Του αδερφού μου δεν του άρεσε ποτέ. Εγώ όμως, έκλαιγα κάθε φορά που δεν με άφησαν να βγω έξω και να παίξω. Το ποδόσφαιρο είχε γίνει η ζωή μου από τότε», δήλωσε και πρόσθεσε: «Αυτές τις μέρες, δεν έχουμε χρόνο να επισκεφθούμε τις πόλεις όταν ταξιδεύουμε, καθώς τρώμε και μένουμε στα δωμάτια μας πριν τους αγώνες».

«Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, δουλεύουμε στην τεχνική, στην τακτική και στο ψυχολογικό κομμάτι για το πως θα αντιμετωπίσουμε καταστάσεις μέσα στο γήπεδο. Κάνουμε πλάκα στα αποδυτήρια και υπολογίζουμε τους αντιπάλους ως συναδέλφους, αλλά μπαίνουμε στο γήπεδο για να τους κερδίσουμε», πρόσθεσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ