«Μπάγερν και Γιουβέντους θέλουν τον Μανωλά»

«Μπάγερν και Γιουβέντους θέλουν τον Μανωλά»

Δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου αναφέρουν ότι η πρωταθλήτρια Γερμανίας και η «βέκια σινιόρα» έχουν τον Έλληνα στόπερ σε περίοπτη θέση της μεταγραφικής τους λίστας

Ο Κώστας Μανωλάς συγκαταλέγεται στην λίστα με τους πλέον περιζήτητους κεντρικούς αμυντικούς και σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, δύο κορυφαίοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι έχουν τον Έλληνα στόπερ στο μεταγραφικό τους «στόχαστρο».

Ο λόγος για την Μπάγερν και την Γιουβέντους, με τα ρεπορτάζ ιταλικών ιστοσελίδων να επισημαίνουν ότι Βαυαροί και «μπιανκονέρι» θα προσπαθήσουν για την απόκτηση του διεθνούς άσου της Ρόμα. Ο πρώην κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού έχει συμβόλαιο με τους «τζιαλορόσι» και υπάρχει ρήτρα για ομάδες εκτός Ιταλίας ύψους 36 εκατ. ευρώ. Αυτό σημαίνει πως αν η Μπάγερν συμφωνήσει με τον Μανωλά, δίνει στην ιταλική ομάδα το ποσό που προαναφέραμε και ο παίκτης μετακομίζει στο Μόναχο.

Η ρήτρα όμως δεν έχει ισχύ όταν πρόκειται για ιταλική ομάδα κι αυτό σημαίνει πως αν η Γιουβέντους θελήσει να εντάξει τον Μανωλά στο δυναμικό της, θα πρέπει να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις των πρωτευουσιάνων. Οι πληροφορίες πάντως των ιταλικών μέσων ενημέρωσης αναφέρουν ότι η διοίκηση της Ρόμα θέλει ν’ ανανεώσει το συμβόλαιο του Μανωλά (λήγει το 2022) προσφέροντας στον διεθνή κεντρικό αμυντικό καλύτερες απολαβές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ