Ρόμα – Ίντερ 2-2

Ρόμα – Ίντερ 2-2

H Ίντερ προηγήθηκε δύο φορές επί της Ρόμα στο Ολίμπικο, όμως οι Τζιαλορόσι απάντησαν δις, με τον Κολάροφ να διαμορφώνει το τελικό 2-2 που ευνοεί τη... Γιουβέντους.

O Κεϊτά Μπαλντέ άνοιξε το σκορ για την Ίντερ στο 37′, ο Ουντέρ ισοφάρισε σε 1-1. Ο Ικάρντι έβαλε ξανά τους Νερατζούρι μπροστά στο σκορ, όμως οι Ρωμαίοι βρήκαν και πάλι απάντηση με τον Κολάροφ. Κάπως έτσι Ρόμα και Ίντερ «αλληλοεξουδετερώθηκαν» με τελικό νικητή τη Γιουβέντους η οποία είδε τη διαφορά από τους διώκτες της να αυξάνεται κι άλλο!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφεραν να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε γκολ στο 37ο λεπτό με τον Κεϊτά Μπαλντέ. Ο Ντ’Αμπρόζιο έκανε την σέντρα από τα δεξιά, και ο Κεϊτά νίκησε τον Όλσεν από κοντά ανοίγοντας το σκορ για τους Νερατζούρι (0-1).

Στην επανάληψη, η Ρόμα έψαξε το γκολ της ισοφάρισης και το πέτυχε στην πρώτη μεγάλη στιγμή της στο παιχνίδι. Στο 51′ ο Ουντέρ με «κεραυνό» εκτός περιοχής δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Χαντάνοβιτς κι έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Στο 66′ όμως μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπρόζοβιτς, ο killer Ικάρντι νίκησε στον αέρα τον Μανωλά και έβαλε ξανά μπροστά την ομάδα του Σπαλέτι (1-2).

Οι Τζιαλορόσι αντέδρασαν και πάλι. Ο Κολάροφ ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι που παραχώρησε ο Μπρόζοβιτς και δεν λάθεψε από την άσπρη βούλα στο 73′, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2!Κάπως έτσι, η Ίντερ έχασε έδαφος στη μάχη να διατηρήσει ζωντανές τις όποιες ελπίδες αποκαθήλωσης της Γιουβέντους κι έμεινε στο -11 από την κορυφή

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρόμα (Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο): Ολσεν, Κολάροβ, Ζουάν Ζεσούς, Μανωλάς, Σαντόν (70′ Κλάιφερτ), Ν’ Ζονζί, Κριστάντε, Τζανιόλο (77′ Περότι), Φλορέντσι, Ουντέρ (83′ Παστόρε), Σικ.

Ιντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Ντ’ Αμπρόζιο, Ντε Βράι, Σκρίνιαρ, Ασαμόα, Βαλέρο (81′ Βεσίνο), Μπρόζοβιτς, Ζοάο Μάριο, Κεϊτά Μπαλντέ (63′ Πολιτάνο), Πέρισιτς (81′ Λαουτάρο Μαρτίνες), Ικάρντι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ