Σασουόλο – Φιορεντίνα 3-3

Σασουόλο – Φιορεντίνα 3-3

Με γκολ του Κέβιν Μιραλάς στις καθυστερήσεις του αγώνα η Φιορεντίνα πήρε τον βαθμό κόντρα στην Σασουόλο.

Τι και αν έχανε στο 80΄ με 3-1 η Φιορεντίνα; Η ομάδα του Πιόλι βρήκε τα ψυχικά αποθέματα στο τελευταίο δεκάλεπτο και με γκολ του Κέβιν Μιραλάς στις καθυστερήσεις του αγώνα ισοφάρισε σε 3-3 το ματς με την Σασουόλο δίνοντας τον πόντο στην ομάδα του.

Ανώτερη στο μεγαλύτερο κομμάτι οι γηπεδούχοι με τον Ντάνκαν να ανοίγει το σκορ με δυνατό αριστερό σουτ έξω από την περιοχή στο 62′, ενώ ο σκόρερ του πρώτου τέρματος γύρισε για τον Μπαμπακάρ στο 67′ για να γράψει εύκολα εκείνος το 2-0 από πλεονεκτική θέση. Η βιόλα μείωσαν σε στο 70΄ με τον Σιμεόνε να πλασάρει από κανονική θέση έπειτα από πρόσκρουση της μπάλας στο δοκάρι για να κάνει το 2-1.

Ωστόσο, η Σασουόλο ρήκε κι άλλο εντυπωσιακό γκολ με το μακρινό σουτ του Σένσι στο 80′ για το 3-1, ωστόσο έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τζούρισιτς στο 87′, μόλις 13 λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς στη θέση του Ντι Φραντσέσκο.

Αυτό το γεγονός εκμεταλλεύτηκαν οι παίκτες της Φιορεντίνα που μείωσαν στο 3-2 με τον Μπενάσι από την απόκρουση του Κονσίλι σε κεφαλιά του Φερνάντες, ενώ έχασε και μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ότι δεν έκανε αυτός το έκανε ο Κέβιν Μιραλάς με το διαγώνιο αριστερό σουτ στο 96΄ για το τελικό 3-3.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=2m3JGG2hzXA

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ