Ρόμα – Σασουόλο 3-1 (vid)

Ρόμα – Σασουόλο 3-1 (vid)

Οι Τζιαλορόσι ξεπέρασαν με ευκολία το εμπόδιο της Σασουόλο και πλέον βρίσκονται στο -1 από την 6η θέση και την Μίλαν.

Στις νίκες και μάλιστα με εμφατικό τρόπο επέστρεψε η Ρόμα. Η ομάδα του Κώστα Μανωλά κέρδισε στο «Ολίμπικο» με 3-1 την Σασουόλο για την 18η αγωνιστική της Serie A και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Το συγκρότημα του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο με το τρίποντο που πήρε έφτασε τους 27 βαθμούς και πλέον βρίσκεται στο -1 από την 6η θέση και την Μίλαν.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη και προηγήθηκαν μόλις στο 8ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Περότι. Στο 23’ ο Σικ βγήκε στην πλάτη της άμυνας της Σασουόλο, πέρασε και τον τερματοφύλακα και πλάσαρε για το 2-0. Το 3-0 έκανε ο Ζανιόλο στο 59’ με ένα εκπληκτικό γκολ, που ξεσήκωσε τους φιλάθλους στο Ολίμπικο. Ο νεαρός άσος προσποιήθηκε μπροστά στον πορτιέρο τον φιλοξενούμενων και μόλις τον είδε ότι έπεσε, έσκαψε την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το καλύτερο γκολ της αναμέτρησης. Η Σασουόλο το μόνο που κατάφερε ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής στο 90’ με τον Μπαμπακάρ.

Ρόμα (Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο): Ολσεν, Κολάροβ, Φάσιο, Μανωλάς, Φλορέντσι, Ν’ Ζονζί, Κριστάντε, Ουντέρ, Τζανιόλο (64′ Παστόρε), Περότι (68′ Κλάιφερτ), Σικ (76′ Τζέκο).

Σασουόλο (Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι): Κονσίλι, Φεράρι, Μάρλον, Ντελ Ορκο, Λέμος (46′ Λιρόλα), Μανιανέλι, Μπουραμπιά, Τζούριτσιτς, Μπεράρντι, Μπρινιόλα (63′ Λοκατέλι), Μπαμπακάρ.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από τη νίκη της Ρόμα:

Στα άλλα παιχνίδια που διεξήχθησαν το απόγευμα της Τετάρτης, η Σπαλ ήρθε 0-0 με την Ουντινέζε, ενώ η Τορίνο επικράτησε εύκολα με 3-0 της Εμπολι.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής της Serie A

Αταλάντα – Γιουβέντους 2-2
Μπολόνια – Λάτσιο 0-2
Κάλιαρι – Τζένοα 1-0
Φιορεντίνα – Πάρμα 0-1
Σαμπντόρια – Κιέβο Βερόνα 2-0
Ρόμα – Σασουόλο 3-1
Σπαλ – Ουντινέζε 0-0
Τορίνο – Εμπολι 3-0
Ιντερ – Νάπολι (21:30)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ