Νίκες για Ίντερ και Ρόμα, ισοπαλία με δύο αποβολές στο Λάτσιο – Τορίνο

Νίκες για Ίντερ και Ρόμα, ισοπαλία με δύο αποβολές στο Λάτσιο – Τορίνο

Η Ρόμα κέρδισε με 2-0 την Πάρμα σε ένα ματς που είδε τον Κώστα Μανωλά να αποχωρεί τραυματίας, ενώ ο Κεϊτά Μπαλντέ ξεκλείδωσε την άμυνα της Έμπολι στο 72' για να χαρίσει το «τρίποντο» στην Ίντερ (0-1). Ισοπαλία με δύο αποβολές στο Λάτσιο - Τορίνο (1-1), «εξάρα» της Αταλάντα στην έδρα της Σασουόλο (2-6).

Το δυσάρεστο ήταν ο τραυματισμός του Κώστα Μανωλά. Το ευχάριστο, φυσικά, η δύσκολη νίκη επί της Πάρμα με 2-0. Ο Κρισάντε στο 58′ άνοιξε το δρόμο και ο Ουντέρ σκόραρε στο 75′ για το τελικό σκορ, επαναφέροντας τους Τζιαλορόσι στην 5η θέση της βαθμολογίας, άρα και σε τροχιά Champions League.

Σε αυτό άλλωστε συνείσφερε και το δωράκι της Τορίνο, η οποία κράτησε στο 1-1 τη Λάτσιο στο Ολίμπικο, σ’ ένα ματς που είχε δύο απευθείας κόκκινες κάρτες στα έξι τελευταία λεπτά της κανονικής διάρκειας για αντιαθλητικά χτυπήματα! Το πρώτο γκολ το πέτυχε ο Μπελότι με εκτέλεση πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Σάβιτς στο 62′.

Όσο για την Ίντερ, τα βρήκε πιο σκούρα από τη Ρόμα, αλλά εντέλει τα κατάφερε και πανηγυρίσει την τρίτη νίκη της στα τελευταία τέσσερα ματς. Λυτρωτής των Νερατζούρι, ο Κεϊτά Μπαλντέ, που βρήκε δίχτυα στο 72′, ανέβασε την ομάδα του στο -2 από τη 2η Νάπολι, περιμένοντας να δει τι θα κάνουν οι Παρτονοπέι στο παιχνίδι με την Μπολόνια στις 19:00.

Τελευταία, αλλά εξίσου αξιοπρόσεκτη, η «εξάρα» της Αταλάντα επί της Σασουόλο στην έδρα της δεύτερης, με τον Ίλισιτς να πετυχαίνει χατ-τρικ στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων των 16:00:

Κίεβο – Φροζινόνε 1-0 (76′ Τζακερίνι)
Λάτσιο – Τορίνο 1-1 (62′ Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς / 45+2′ πεν. Μπελότι)
Ουντινέζε – Κάλιαρι 2-0 (39′ Πουσέτο, 57′ Μπεχράμι)
Πάρμα – Ρόμα 0-2 (58′ Κριστάντε, 75′ Ουντέρ)
Σασουόλο – Αταλάντα 2-6 (51′, 58 Ντάνκαν / 20′ Σαπάτα, 42′ Γκόμες, 54′ Μαντσίνι, 75′, 87′, 90’+1′ Ίλιτσιτς)
Τζένοα – Φιορεντίνα 0-0
Έμπολι – Ίντερ 0-1 (72′ Μπαλντέ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ