Μίλαν – ΣΠΑΛ 2-1

Μίλαν – ΣΠΑΛ 2-1

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως κατάφερε να επιστρέψει και να πάρει το «τρίποντο» της νίκης η Μίλαν κόντρα στη ΣΠΑΛ (2-1) και βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας στο -1 από τη διοργάνωση των αστεριών!

Λευκή ισοπαλία με την Τορίνο, λευκή ισοπαλία με τη Μπολόνια, ήττα από τη Φιορεντίνα (0-1), λευκή ισοπαλία με τη Φροζινόνε. Η Μίλαν διένυε μακρά περίοδο ντερφορμαρίσματος, όμως κόντρα στην ΣΠΑΛ, το Σάββατο (29/12) το βράδυ, επέστρεψε στις νίκες και στα… γκολ (τέσσερα παιχνίδια χωρίς τέρμα) και ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας και στο -1 από το Champions League.

Μόλις στο 13′ το σουτ του Αντρέα Πετάνια κόντραρε στον Ρομανιόλι και κατέληξε στα δίχτυα του Ντοναρούμα για το 1-0 των φιλοξενούμενων! Η απάντηση των Ροσονέρι όμως δεν άργησε. Τρία περίπου λεπτά αργότερα με εξαιρετικό σουτ εντός περιοχής ο Καστιγιέχο έκανε το 1-1 για την ομάδα του, με την Μίλαν να σκοράρει ύστερα από 395 λεπτά στην Serie Α!

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 64′ η ομάδα του Γκατούζο έφτασε στην ανατροπή, όταν μετά από σέντρα από δεξιά και πάσα του Τσαλχάνογλου, ο Ιγκουαΐν «έγραψε» το 2-1. Οι Μιλανέζοι προσπάθησαν να βάλουν κι άλλα γκολ, ανέβασαν την πίεσή τους αλλά δεν βρήκαν ποτέ το επιπλέον γκολ – ψυχολογίας. Στο 89ο λεπτό ο Σούσο δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, ενώ στο 93′ ο Ντοναρούμα ήταν παρών, κρατώντας όρθια την ομάδα του, που επέστρεψε στις νίκες και έκλεισε ιδανικά τη σεζόν…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ντοναρούμα, Αμπάτε (62′ Καλάμπρια), Ζαπάτα, Ρομανιόλι, Ροδρίγες, Κεσί, Μπακαγιόκο, Τσαλχάνογλου, Καστιγιέχο (62′ Κουτρόνε), Σούσο, Ιγουαΐν (82′ Μπορίνι).

ΣΠΑΛ (Λεονάρντο Σέμπλιτσι): Γκομίς, Μπονιφάτσι, Τσιόνεκ, Φελίπε, Κόστα (53′ Φαρές), Ντίκμαν (46′ Βίκαρι), Σκιαταρέλα (74′ Βαλντιφιόρι), Κούρτιτς, Μισιρόλι, Αντενούτσι, Πετάνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ