Χάμσικ: «Μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Χάμσικ: «Μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Ο αρχηγός της Νάπολι, πιστεύει πως τα πάντα είναι ανοιχτά στην Serie A, όσον αφορά τον τίτλο του πρωταθλητή.

Ο αρχηγός της Νάπολι, Μάρεκ Χάμσικ, παραχώρησε συνέντευξη στην «Gazzetta dello Sport» και μίλησε για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος στην Ιταλία, τους οπαδούς της ομάδας και τον Κάρλο Αντσελότι.

Αναλυτικά όσα είπε: «Ξεκινήσαμε το 2018 στην κορυφή του πρωταθλήματος, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο. Δεν μπορέσαμε όμως να μείνουμε μπροστά από τη Γιουβέντους, που πήρε τον τίτλο. Παρόλα αυτά, πάντα θα θυμάμαι την υποδοχή από τους οπαδούς μας, όταν κερδίσαμε στο Τορίνο. Περίπου 25.000 κόσμος περίμενε εμάς στο αεροδρόμιο.

Πιστεύω ακόμα, πως μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Είναι κρίμα που είμαστε εκτός Champions League, παρόλο που παίξαμε πολύ καλά στους ομίλους, απέναντι σε σπουδαίους αντιπάλους. Συνεχίζουμε στο Europa League και θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται.

Είμαι κομμάτι αυτής της ομάδας και της ιστορίας της και είμαι περήφανος. Οι οπαδοί είναι μοναδικοί και θέλω να τους δώσω την ικανοποίηση που αξίζουν.

Με τον Άντσελότι έχουμε αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού μας, τα πηγαίνουμε καλά και είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα. Το 2019 θα είναι ένα πολύ σημαντικό έτος»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ