Μίλαν: Κοντά στην έξοδο ο Ζαπάτα

Μίλαν: Κοντά στην έξοδο ο Ζαπάτα

Ο Κρίστιαν Ζαπάτα φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στο να αποχωρήσει από τη Μίλαν έπειτα από 6,5 χρόνια.

Ο αμυντικός της Μίλαν, Κρίστιαν Ζαπάτα, φαίνεται πως θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα, έπειτα από 6,5 χρόνια. Όπως αναφέρει σε σημερινό του δημοσίευμα της η έγκυρη ιταλική ιστοσελίδα «Calciomercato», η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο θα κληθεί να διαλέξει ανάμεσα στον Κολομβιανό και τον Μουσάτσιο για το ποιον αμυντικό θα κρατήσει στο ρόστερ της και όπως όλα δείχνουν αυτός θα είναι ο 28χρονος Αργεντινός.

Το συμβόλαιο του Ζαπάτα λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και όπως όλα δείχνουν δεν υπάρχει διάθεση για ανανέωση από πλευράς της Μίλαν. Πιθανότερος προορισμός για τον 32χρονο όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα είναι η Κίνα, κάτι που βρίσκει θετικό τον παίκτη.

Βέβαια, υπάρχει και ένα δεύτερο σενάριο που θέλει τον Ζαπάτα να μένει στη Μίλαν, καθώς σε περίπτωση που ο Μουσάτσιο αποχωρήσει από την ομάδα το καλοκαίρι, οι «ροσονέρι» θα κρατήσουν τον Κολομβιανό στο ρόστερ τους. Ο 28χρονος στόπερ, έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2021 και είναι πολύ πιθανό να δεχθεί προτάσεις από μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ.

Την τρέχουσα σεζόν, ο Κρίστιαν Ζαπάτα έχει παίξει σε μόλις 9 παιχνίδια για το ιταλικό πρωτάθλημα και όχι όλα ως βασικός. Στο Europa League αγωνίστηκε στους πέντε από τους έξι αγώνες της ομάδας του, ενώ σκόραρε απέναντι στον Ολυμπιακό, στην ήττα-αποκλεισμό με 3-1 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ