Η Μίλαν ξόδεψε τα περισσότερα χρήματα για μεταγραφές τον Ιανουάριο

Η Μίλαν ξόδεψε τα περισσότερα χρήματα για μεταγραφές τον Ιανουάριο

Οι «Ροσονέρι» βρέθηκαν στην κορυφή της λίστας με τις ομάδες που ξόδεψαν τα περισσότερα χρήματα στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι, μετά τις μεταγραφές των Πιόντεκ και Πακέτα.

Η Μίλαν μπορεί να βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας στην Ιταλία, όμως μέσα στον Ιανουάριο κατέκτησε μια κορυφή. Οι «Ροσονέρι» ήταν αρκετά ενεργητικοί στο φετινό μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου και μετά από συνολική εκταμίευση 70 εκατομμυρίων κατάφεραν να βρεθούν στην πρώτη θέση με τις ομάδες που ξόδεψαν τα περισσότερα.

Μπορεί η διοίκηση της Μίλαν να προχώρησε στην απόκτηση μόλις 2 παικτών, όμως ήταν αρκετοί για να την εκτοξεύσουν στην κορυφή. Μαζί με τα μπόνους η μεταγραφή του Πολωνού, Πιόντεκ, κόστισε 35 εκατομμύρια στο σύνολό της, ενώ με το ίδιο ποσό αποκτήθηκε και Λούκας Πακέτα από τη Φλαμένγκο.

Στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας φιγουράρει το όνομα της Παρί, η οποία αν και πραγματοποίησε μόλις μια μεταγραφή φρόντισε να είναι… ηχηρή. Ο Λεάντρο Παρέδες ταξίδεψε από την Αγία Πετρούπολη στο Παρίσι για 45 εκατομμύρια ευρώ, με τους Γάλλους να ενισχύουν σημαντικά τη μεσαία γραμμή.

Την πρώτη τριάδα συμπληρώνει μια ομάδα έκπληξη, αλλά από πρωτάθλημα…αναμενόμενο. Η Μπόρνμουθ βρίσκεται απροσδόκητα ψηλά για το στατους της, αφού τον Ιανουάριο ξόδεψε συνολικά 35 εκατομμύρια για να αποκτήσει τους Ντομινίκ Σολάνκε και Κρις Μέφαμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ