«Ο Χάμσικ ενημέρωσε τη Νάπολι πως πάει Κίνα»

«Ο Χάμσικ ενημέρωσε τη Νάπολι πως πάει Κίνα»

Όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα, ο Σλοβάκος έχει ήδη ενημερώσει τους διοικούντες για την απόφασή του να αποχωρήσει από το σύλλογο.

Βαλίτσες για Κίνα ετοιμάζει ο Μάρεκ Χάμσικ. Όπως αναφέρουν ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα, ο Σλοβάκος δέχτηκε την προσφορά της κινεζικής Γιφάνγκ για τριετές συμβόλαιο και φαίνεται έτοιμος να αποχωρήσει από τον ιταλικό Νότο μετά από 12 χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο Χάμσικ έχει ενημερώσει ήδη τον πρόεδρο της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, για τις προθέσεις του, εξηγώντας πως η πρόταση των Κινέζων ήταν άκρως δελεαστική για να την αρνηθεί (27  εκατομμύρια σε βάθος τριετίας).

Η συζήτηση, πάντως, έγινε σε θετικό κλίμα, με τον πρόεδρο των «παρτενοπέι» να δέχεται την απόφαση του αρχηγού του, ευχαριστώντας τον για την πολυετή συνεισφορά του στο σύλλογο.

Ο 31χρονος είπε το τελευταίο αντίο στους συμπαίκτες του μετά το παιχνίδι με τη Σαμπντόρια, καθώς σκοπός του είναι να αναχωρήσει άμεσα για Ασία.

Στη Νάπολι πήρε μεταγραφή το 2007 από τη Μπρέσια και μέσα σε 12 χρόνια παρουσίας στην ιταλική πόλη κατάφερε να γίνει ο μεγαλύτερος σκόρερ του συλλόγου (133 γκολ), ενώ κατέγραψε και τις περισσότερες συμμετοχές (594).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ