Σκέφτεται να αυξήσει τη ρήτρα του Μανωλά η Ρόμα

Σκέφτεται να αυξήσει τη ρήτρα του Μανωλά η Ρόμα

Την πρόθεση των Ρωμαίων να αυξήσουν τη ρήτρα του Έλληνα αμυντικού φέρνουν στο φως δημοσιεύματα από Αγγλία και Ιταλία.

Ο Κώστας Μανωλάς αυτή την στιγμή θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων κεντρικών αμυντικών της Ευρώπης. Στην Ρόμα το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό και όπως αναφέρει η «Corriere dello Sport» θέλουν να αυξήσουν τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του Έλληνα διεθνή από 35,8 εκατομμύρια ευρώ σε 49,7 εκατ. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα οι «τζιαλορόσι» θα ήθελαν ακόμη και να την καταργήσουν τελείως ώστε φυσικά να βάλουν στα ταμεία τους το ποσό που οι ίδιοι θα επιθυμούν.

Πάνω στο θέμα έχει αναφερθεί και Αγγλική εφημερίδα «Mirror» όπου συγκεκριμένα γράφει: «Ο Έλληνας διεθνής έχει συνδεθεί με πλήθος κορυφαίων συλλόγων της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς και τη Μπάγερν αλλά και τη Γιουβέντους. Οι σύλλογοι βρίσκονται σε αναμονή με την ελπίδα να ενεργοποιηθεί η ρήτρα αποδέσμευσης 31,5 εκατομμυρίων λιρών (35,8 εκατ. ευρώ). Η Γιουνάιτεντ είχε συνδεθεί με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού για αρκετούς μήνες, ενώ η Άρσεναλ είναι επίσης πρόθυμη να φέρει τον Μανωλά μαζί με τους συμπατριώτες του Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Κωνσταντίνο Μαυροπάνο».

Το συμβόλαιο του Μανωλά λήγει το 2022 και η Ρόμα αν δεν μπορέσει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της μέχρι τότε θα προσπαθήσει να τον πουλήσει αρκετά ακριβά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ