Κιέβο – Μίλαν 1-2

Κιέβο – Μίλαν 1-2

Με ένα γκολ του Πιόντεκ στο 57΄ η Μίλαν κατάφερε να επικρατήσει της Κιέβο με 2-1 και να διατηρηθεί στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος.

Ο Πιόντεκ από την στιγμή που άφησε την Τζένοα για λογαριασμό της Μίλαν έχει αλλάξει όλο το αγωνιστικό πρόσωπο των Ροσονέρι. Ο Πολωνός επιθετικός για άλλη μια φορά οδήγησε με ασφάλεια την ομάδα σε άλλη μια νίκη στο πρωτάθλημα και στην συμμετοχή της στο επόμενο Champions League, μετά από το νικητήριο τέρμα που πέτυχε κόντρα στην Κιέβο (2-1).

Μπορεί η σχεδόν υποβιβασμένη Κιέβο Βερόνα να ήταν σκληρό καρύδι, βάζοντας δύσκολα στην ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, ωστόσο δεν μπόρεσε να υπολογίσει τον 23χρονο άσο.

Η Μίλαν κατάφερε να προηγηθεί με τον Μπίλια στο 31΄ με απευθείας εκτέλεση φάουλ,  όμως μία καρφωτή κεφαλιά του πρώην Ενωσίτη Περπαρίμ Χετεμάι έφερε το παιχνίδι στα ίσα ακριβώς στην εκπνοή του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι «ροσονέρι» δεν μπορούσαν να απειλήσουν  παρά το γεγονός ότι  έβαλαν την Κιέβο Βερόνα μες την περιοχή της  Σε μία… αναμπουμπούλα, ο Πιόντεκ μυρίστηκε  το γκολ, έβαλε σωστά το πόδι του και πέτυχε ένα ακόμα νικητήριο γκολ (57’, 1-2), με την Μίλαν να μοιάζει με τρένο μες το 2019.

Με αυτό το τέρμα, ο Πιόντεκ έχει σημειώσει 8 τέρμα με την φανέλα της Μίλαν μόλις 9 συμμετοχές του.

Πλέον, η Μίλαν έχοντας στην σύνθεση της τον Πιόντεκ έχει μείνει 9 παιχνίδια αήττητη, μετρώντας παράλληλα πέντε συνεχόμενες νίκες, εδραιώνοντας  την παρουσία της στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος.

 

Κιέβο (Ντομένικο Ντι Κάρλο): Σορεντίνο, Ντεπάολι, Αντρεόλι, Μπάνι (88′ Πουτσιαρέλι), Μπάρμπα, Λέρις, Ντιουσέ (77′ Κιγινέ), Χετεμάι, Τζακερίνι, Μετζορίνι (77′ Τζόρτζεβιτς), Στεπίνσκι.

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ντοναρούμα, Κόντι (64′ Καλάμπρια), Μουσάκιο, Ρομανιόλι, Λασάλτ, Κεσί, Μπίλια, Πακετά (54′ Τσαλχάνογλου), Σούσο (84′ Μπορίνι), Πιόντεκ, Καστιγέχο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ