Μίλαν – Ίντερ 2-3

Μίλαν – Ίντερ 2-3

Η Ιντερ επικράτησε ξανά (2-3) της μισητής συμπολίτισσας Μίλαν, κι έγινε έτσι το φαβορί για ένα εισιτήριο που οδηγεί στο Champions League, αφού την προσπέρασε στη βαθμολογία.

Η Ίντερ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο Derby della Madonnina της 28ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος, καθώς επικράτησε 3-2 της τυπικά γηπεδούχου Μίλαν στο «Σαν Σίρο» και την ξεπέρασε στη βαθμολογία, ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση, θέτοντας γερά θεμέλια για ένα εισιτήριο για τη διοργάνωση των Αστεριών!

Οι Νερατζούρι πήραν προβάδισμα από τα… αποδυτήρια, χάρη σε γκολ του Βετσίνο μόλις στο 3ο λεπτό, και διατήρησαν τον έλεγχο της αναμέτρησης, εξουδετερώνοντας τα ατού του Τζενάρο Γκατούζο.

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης,  συγκεκριμένα στο 51ο λεπτό, ο Ντε Φράι με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της Ίντερ (2-0), αλλά ο Μπακαγιόκο μείωσε στο 57΄ με τον ίδιο τρόπο και το ματς έγινε… ροντέο.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες στο 67΄ με πέναλτι επανέφερε στα δύο γκολ το προβάδισμα για την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι, όμως οι Ροσονέρι είχαν ξανά γρήγορη απάντηση με τον Μουζάκιο (71΄).

Η Μίλαν έψαξε το γκολ της ισοφάρισης, όμως ο Ντε Φράι έσωσε προ του Πιόντεκ στο 78΄ και στο 91΄ ο Χαντάνοβιτς απέκρουσε την κεφαλιά του Καστιγέχο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Μουσάκιο, Ρομανιόλι, Ροντρίγκες (58′ Κουτρόνε), Κεσί (69′ Κόντι), Μπακαγιόκο, Πακετά (46′ Καστιγέχο), Σούσο, Πιόντεκ, Τσαλχάνογλου.

Ιντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Ντ’Αμπρόζιο, Ντε Βράι, Σκρίνιαρ, Ασαμόα, Βεσίνο (92′ Ρανόκια), Μπρόζοβιτς (73′ Μπόρχα Βαλέρο), Γκαλιαρντίνι, Πολιτάνο (84′ Καντρέβα), Λαουτάρο Μαρτίνες, Πέρισιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ